Πέθανε ο Screech

Αν πέρασες εφηβεία στα 90s, τότε ξέρεις πολύ καλά σε ποιον αναφερόμαστε.

Article featured image
Article featured image

Έφυγε σε ηλικία 44 ετών, νικημένος απο καρκίνο του πνεύμονα - Απο το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» στο sex tape και την συλληψή του για καυγά σε μπαρ - Το «αντίο» των συμπρωταγωνιστών του.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός, Ντάστιν Ντάιμοντ, νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» τη δεκαετία του ’90, οπότε έπαιζε τον ρόλο του Σκρις, είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ντάστιν, ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο της Φλόριντα στις αρχές Ιανουαρίου με πόνους σε όλο του το σώμα. Εκεί διεγνώσθη με καρκίνωμα μικρών κυττάρων σταδίου 4, που συνήθως αναφέρεται ως καρκίνος του πνεύμονα. Ο καρκίνος είχε εμφανιστεί σε άλλο σημείο του σώματος του και έκανε μετάσταση.

Στις 12 Ιανουαρίου ξεκίνησε χημειοθεραπεία, όμως πριν από λίγες ημέρες και ενώ είχε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, οπού και μπήκε σε αναπνευστική υποστήριξη.

Ο 44χρονος ηθοποιός έφυγε από το ζωή τη Δευτέρα το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Tash Jules. «Ο Dustin δεν υπέφερε. Δεν πρόλαβε να βυθιστεί στον πόνο. Γι' αυτό, είμαστε ευγνώμονες» τόνισε ο ατζέντης του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ