Απέβαλαν τρία παιδιά από το σχολείο εξ αιτίας των σέξι αναρτήσεων της μητέρας τους

Όπως φαίνεται γονείς απαίτησαν την αποβολή των παιδιών όταν ανακάλυψαν πως η μητέρα πουλάει τις σέξι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο με τη στήριξη του συζύγου της.

Article featured image
Article featured image

Γνωστή ως «Mrs. Poindexter» στην εφαρμογή OnlyFans, η Tiffany Poindexter από την Καλιφόρνια υποστηρίζει πως βγάζει πάνω από 150.000 δολάρια το μήνα δίνοντας πρόσβαση σε σέξι φωτογραφίες της και βίντεο, που έχει τραβήξει ο σύζυγός της.


230220211630onlyfans_2.jpeg


Όπως εξηγεί, όλα ξεκίνησαν όταν με το σύζυγό της θέλησαν να «ζωντανέψουν» τη σχέση τους, δημοσιεύοντας κάποιες τολμηρές φωτογραφίες τους στο Reddit. Μετά την θερμή ανταπόκριση, κάποιος τους ρώτησε γιατί δεν κάνουν προφίλ στο OnlyFans, το οποίο και αποφάσισαν τελικά να δοκιμάσουν.

Λίγο καιρό αργότερα, όταν η παράλληλη επαγγελματική ενασχόληση της μητέρας έγινε γνωστή, γονείς στο καθολικό σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά της, ξεκίνησαν μία εκστρατεία για να τα διώξουν. «Κάποιες γυναίκες από την περιοχή μου εκτύπωσαν φωτογραφίες που δημοσίευσα στο OnlyFans και τις έστειλαν μέσω email στη διεύθυνση του σχολείου των παιδιών μου», είπε στο JamPress. «Έχουμε ακούσει διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως φαίνεται ήταν ‘ενοχλητικό, αηδιαστικό και τρομακτικό’ και ‘τα παιδιά μου έπρεπε να φύγουν από το σχολείο!’», προσθέτει.



Η Tiffany Poindexter υποστηρίζει πως η διεύθυνση του σχολείου επέλεξε να μην εμπλακεί, ωστόσο κατόπιν πιέσεων και μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, καθώς η ίδια μίλησε δημοσίως σε πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, αποφασίστηκε να αποβληθούν τα τρία παιδιά.

«Η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η διεύθυνση του σχολείου, σε email που δημοσίευσε το τοπικό κανάλι CBS 13.

Στο μεταξύ, με τον σύζυγό της, συνεχίζουν να διαχειρίζονται από κοινού τον λογαριασμό και αποδίδουν τον «πόλεμο» εναντίον τους σε «ζήλια». «Υποθέτω πως οι περισσότεροι σύζυγοι έχουν ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό της Tiffany», λέει ο Chris Poindexter, σύζυγος της 44χρονης μητέρας. «Ίσως γι' αυτό οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν τέτοιο θέμα μαζί μας», καταλήγει.

Με πληροφορίες από New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ