Η ωμή πραγματικότητα ενός γυναικείου στήθους που θηλάζει

Μακριά από την όποια εικόνα μπορεί να έχουμε πλάσει, συμβαίνει αυτό!

Article featured image
Article featured image

Κάθε χρόνο, εταιρίες επιλέγουν να προβάλουν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαιρών και των Όσκαρ, καθώς η τηλεθέαση είναι μεγάλη.

Πέρυσι, μια διαφήμιση της Frida Mom προκάλεσε αίσθηση καθώς έδειξε την ωμή πραγματικότητα μιας γυναίκας που χρησιμοποιεί την τουαλέτα αφότου έχει γεννήσει.

Φέτος, το brand με προϊόντα υγιεινής επιστρέφει με μια διαφήμιση που δείχνει πώς είναι τα στήθη των γυναικών που θηλάζουν.

Το «Stream of Lactation» είναι ένα αληθινό και παραστατικό βίντεο που απεικονίζει τον καθημερινό αγώνα μιας νέας μητέρας. «Αρκετά. Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε το στήθος μας, όχι μόνο το μωρό μας», αναφέρει η διαφήμιση.

Η διαφήμιση που έγινε viral θέλει να δώσει την πραγματική διάσταση του θηλασμού και του γυναικείου στήθους, όταν τις περισσότερες φορές η μητρότητα αντιμετωπίζεται ως κάτι αποστειρωμένο στην τηλεόραση.

Το βίντεο δείχνει γυναίκες να παλεύουν καθημερινά να βγάλουν το γάλα του μωρού αλλά και την προσωπική τους φροντίδα χωρίς να έχουν βοήθεια, έτσι, τα προϊόντα του brand θα τους φανούν σωτήρια.

Με πληροοφορίες από bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ