Μετά την Άντρη Ελευθερίου και τη Χριστιάνα Αρτεμίου, η Άντρη Κυριαζή αποκαλύπτει τα όσα βίωσε από γυναίκα συνάδελφό της

Ακόμη μία σοβαρή καταγγελία που αφορά το κυπριακό θέατρο.

Article featured image
Article featured image

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Χριστιάνα Αρτεμίου, μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής αποκάλυψε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στα 25 της, όταν ήταν ακόμη νέα στο θέατρο, από καταξιωμένος και μεγάλης ηλικίας πρωταγωνιστή. Είχε προηγηθεί η επίσημη καταγγελία της αθλήτριας Άντρης Ελευθερίου στην αστυνομία, για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό παράγοντα του αθλητισμού, η οποία ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό έχει υπόπτως αποσιωπηθεί.

Και ενώ στην Ελλάδα οι σοβαρές καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης κάθε μορφής, κυρίως στο θέατρο, διαδέχονται η μία την άλλη, στην Κύπρο το απόστημα φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει αντοχές με τις αποκαλύψεις να γίνονται με πολύ βραδύτερους ρυθμούς.

Με την Ελευθερίου και την Αρτεμίου να μιλούν πρώτες, ήρθε η σειρά ακόμη μίας ηθοποιού να αποκαλύψει τη δική της ιστορία βίας και λεκτικής κακοποίησης που δέχτηκε στο θέατρο, από πολύ γνωστή, όπως αναφέρει ηθοποιό.

Η Άντρη Κυριαζή, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια ιστορία ωμής βίας από γνωστή γυναίκα ηθοποιό τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους, νεαρούς συνήθως ηθοποιούς ή σπουδαστές θεάτρου.

Διαβάστε την ανάρτηση της κας Κυριαζή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ