Ο Κώστας Κακογιάννης ανακοίνωσε πως δεν θα αποδεχθεί το χρηματικό ποσό που συνοδεύει το Βραβείο Δημιουργού του ΘΟΚ

Αφού ευχαρίστηκε τον Οργανισμό και αρκετούς ανθρώπους, έγραψε σε ανάρτησή του ότι θα προωθήσει το χρηματικό ποσό που κέρδισε για να στηρίξει ηθοποιούς και μουσικούς που περνούν δύσκολα, αναφέροντας μάλιστα πως «μπορώ να τα βγάλω πέρα και με τον μισθό μου ως καθηγητής».

Article featured image
Article featured image

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοίνωσε χθες (Δευτέρα) ποιοι είναι οι τρεις καλλιτέχνες που κερδίζουν τα Βραβεία Θεάτρου 2020: το Μεγάλο Βραβείο ΘΟΚ, το Βραβείο Δημιουργού της Χρονιάς, αλλά και το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Χρονιάς.


Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης έκανε μια ανάρτηση, τόσο για να πει πολλά «ευχαριστώ», οσο και για δηλώσει ότι θα χαρίσει τα λεφτά που συνοδεύουν το Βραβείο σε συναδέλφους του (μουσικούς και ηθοποιούς) που περνούν ζόρικα όλη αυτή την περίοδο.

«Το Βραβείο αυτό συνοδεύεται, έκτος από το αναμενόμενο «οσκαρούδι», με ένα συμβόλαιο συνεργασίας και το σεβαστό ποσό των 3,000 ευρώ.

Επειδή όμως ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοί μου, τόσο ηθοποιοί όσο και μουσικοί, κυριολεκτικά πεινούν αυτή τη δύσκολη περίοδο, η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να το αποδεχθώ, αφού μπορώ να τα βγάλω πέρα και με τον μισθό μου ως καθηγητής.

Έτσι, το χρηματικό αυτό ποσό θα το προωθήσω στους οργανισμούς που συγκροτήθηκαν αυτό τον καιρό για να στηρίξουν τους συναδέλφους μας που περνούν δύσκολα».

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση του Κώστα Κακογιάννη:

Εψές κατά τις 9 το βράδυ, ετηλεφώνησέ μου η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΘΟΚ, η Αντιγόνη...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Kakogiannis στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ