Παρήγγειλε φαγητό και ο ντελιβεράς τής ζήτησε σεξουαλικά ανταλλάγματα για να κάνει την παράδοση

Το μήνυμα που της έστειλε.

Article featured image
Article featured image

Μία περίεργη ιστορία βίωσε γυναίκα, όταν αποφάσισε να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω για delivery. Η γυναίκα παρήγγειλε φαγητό μέσω της πλατφόρμας DoorDash και ξαφνικά έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της. «Έχω μια ερώτηση για 'σένα» γράφει ο ντλιβεράς. «Αρχικά είσαι μόνη;» ρωτάει. Η γυναίκα απάντησε ότι είναι σε σχέση αλλά ο ντελιβεράς συνέχισε απτόητος: «Κοίτα, είναι αργά, βρέχει και είμαι κουρασμένος. Η DoorDash μου έστειλε την παραγγελία σου ενώ είμαι 5 χιλιόμετρα μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ντελιβεράδες. Οπότε ας κάνουμε μια συμφωνία. Βοήθησέ με λίγο σεξουαλικά και θα σου φέρω το φαγητό αλλιώς θα ακυρώσω».


doordash-delivery.jpg


Η γυναίκα σοκαρίστηκε και αφού επικοινώνησε με την DoorDash, πόσταρε το μήνυμα του ντελιβερά στα social media, όπου πολλοί εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.

«Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στην πλατφόρμα της DoorDash. Ο ντελιβεράς απομακρύνθηκε από την εταιρεία και επικοινωνήσαμε με τον πελάτη για να τον αποζημιώσουμε. Λυπούμαστε ειλικρινά γι' αυτό το περιστατικό» δήλωσε η εταιρεία.

Πηγή: Mirror

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ