Παρήγγειλε φαγητό και ο ντελιβεράς τής ζήτησε σεξουαλικά ανταλλάγματα για να κάνει την παράδοση

Το μήνυμα που της έστειλε.

Μία περίεργη ιστορία βίωσε γυναίκα, όταν αποφάσισε να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω για delivery. Η γυναίκα παρήγγειλε φαγητό μέσω της πλατφόρμας DoorDash και ξαφνικά έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της. «Έχω μια ερώτηση για 'σένα» γράφει ο ντλιβεράς. «Αρχικά είσαι μόνη;» ρωτάει. Η γυναίκα απάντησε ότι είναι σε σχέση αλλά ο ντελιβεράς συνέχισε απτόητος: «Κοίτα, είναι αργά, βρέχει και είμαι κουρασμένος. Η DoorDash μου έστειλε την παραγγελία σου ενώ είμαι 5 χιλιόμετρα μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ντελιβεράδες. Οπότε ας κάνουμε μια συμφωνία. Βοήθησέ με λίγο σεξουαλικά και θα σου φέρω το φαγητό αλλιώς θα ακυρώσω».


doordash-delivery.jpg


Η γυναίκα σοκαρίστηκε και αφού επικοινώνησε με την DoorDash, πόσταρε το μήνυμα του ντελιβερά στα social media, όπου πολλοί εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.

«Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στην πλατφόρμα της DoorDash. Ο ντελιβεράς απομακρύνθηκε από την εταιρεία και επικοινωνήσαμε με τον πελάτη για να τον αποζημιώσουμε. Λυπούμαστε ειλικρινά γι' αυτό το περιστατικό» δήλωσε η εταιρεία.

Πηγή: Mirror

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ