Είναι ο Luka Doncic ο «γύπας» της χρονιάς; [ΒΙΝΤΕΟ]

Η διαιτητής Ashley Moyer Gleich ρώτησε απορημένη τον Doncic «Τι φάουλ;», με τον παίκτη των Mavericks να απαντά «Το φάουλ είναι ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Article featured image
Article featured image

Ο Σλοβένος star των Dallas Mavericks, Luka Doncic, δεν πρωταγωνίστησε μόνο στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού κόντρα στους Los Angeles Clippers, όπου παρά την ήττα με 116-93, ο ίδιος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση έχοντας 42 πόντους (από 10/17 δίποντα, 6/11 τρίποντα και 4/5 βολές), 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς σε 43 λεπτά συμμετοχής.

Ο Doncic πρωταγωνίστησε και με άλλο τρόπο! Για την ακρίβεια, μετά από ένα τρίποντο που σημείωσε στη δεύτερη περίοδο, και όταν δόθηκε ένα φάουλ υπέρ των Clippersbστην άλλη πλευρά του παρκέ από τη διαιτητή Ashley Moyer Gleich, ο Σλοβένος είχε μια στιχομυθία μαζί της στην οποία απ’ ότι φαίνεται παραπονέθηκε για το φάουλ.

Η Ashley Moyer Gleich απορημένη ρώτησε τον Doncic «Τι φάουλ», με τον παίκτη των Mavericks να απαντά «Το φάουλ είναι ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου», δίνοντας ίσως την ατάκα της χρονιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ