«Inspiring Women»: Δωρεάν διαδικτυακές προβολές για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο διοργανώνει σειρά διαδιακτυακών προβολών.

Article featured image
Article featured image

Από τις 4 εώς τις 8 Μαρτίου 2021 θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ με θέμα γυναίκες που αποτελούν πρότυπο και πηγή έμπνευσης. Η μια, γυναίκα-φιλάνθρωπος, μια απλή γυναίκα της διπλανής πόρτας. Η άλλη, μια γυναίκα-σύμβολο, ηγέτιδα και πρωτοπόρα. Δύο γυναικείες προσωπικότητες, που με τις πράξεις και την στάση ζωής τους συνέβαλαν, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο, να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο.


Μεταξύ 4-6 Μαρτίου 2021 θα προβάλλεται η ταινία «Alone Together» με την ιστορία της Ραβίτ, που τα πρωϊνά μαγειρεύει για εκατοντάδες άστεγους στο Τελ Αβίβ και τα βράδια προσφέρει ως εθελόντρια «αγκαλιάς», ανθρώπινη επαφή και τρυφερότητα σε εγκαταλελειμμένα μωρά.

alone together 2.jpg



Από τις 6 εώς τις 8 Μαρτίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ «Golda» που αφηγείται την ιστορία της Γκόλντα Μεΐρ, 4ης Πρωθυπουργού του Ισραήλ και μιας από τις πρώτες εκλεγμένες ηγέτιδες του κόσμου. Η ταινία καταγράφει την ιστορία της Μεΐρ- από την εκπληκτική της άνοδο στην εξουσία και το διεθνές εμβληματικό της ανάστημα ως «βασίλισσα του Εβραϊκού λαού», μέχρι την κατάρρευση και τον μοναχικό της θάνατο.

GOLDA-Image-11-Credit-Israeli-Government-Press-Office-ELDAN-DAVID.jpg


Οι ταινίες, υποτιτλισμένες στα αγγλικά, θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν παρακολούθηση διαδικτυακά, για περίοδο 72 ωρών η κάθε μια, με προεγγραφή στον σύνδεσμο https://forms.gle/29jEnKMZRCE7Tjte6

#InternationalWomensDay2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ