Το «φαινόμενο» ζήτησε συγνώμη από όλες τις μητέρες, 19 χρόνια μετά το τραγικό κούρεμα

«Ζητώ συγγνώμη απ’ όλες τις μητέρες των οποίων οι γιοι έκαναν το ίδιο κούρεμα με εμένα. Ήταν τραγικό».

Article featured image
Article featured image

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας (του 2002) ο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη για το απαράδεκτο κούρεμά του!

«Τότε είχα έναν τραυματισμό στο πόδι και όλοι μιλούσαν γι’ αυτό. Αποφάσισα να κόψω έτσι τα μαλλιά μου και να αφήσω κάτι εκεί μπροστά. Πήγα στην προπόνηση και όλοι με είδαν με αυτό το άσχημο κούρεμα».

«Ήταν τραγικό», είπε για το κούρεμά του ο Ρονάλντο και συνέχισε: «Ζητώ συγγνώμη απ’ όλες τις μητέρες των οποίων οι γιοι έκαναν το ίδιο κούρεμα. Αφού το έκανα, πήγα στους συμπαίκτες μου στην ομάδα και τους ρώτησα. ‘Σας αρέσει;’. Μου απάντησαν ‘όχι, είναι χάλια’».

φαινομενο.jpg


Έπειτα, όμως, όπως ο ίδιος λέει σταμάτησαν να ασχολούνται με τον τραυματισμό του και… έπιασαν τα... μαλλιά του! «Μπορώ να πω πως ηρέμησα και κατάφερα να συγκεντρωθώ καλύτερα στις προπονήσεις».

Να θυμίσουμε εδώ πως, ο για πολλούς κορυφαίος επιθετικός των τελευταίων ετών επέστρεψε από τον σκληρό τραυματισμό στο γόνατο και οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό με τη Γερμανία δύο γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ