Κλείνει για μερικές ώρες η οδός Ισοκράτους, λόγω εργασιών στήριξης των διατηρητέων

Η οδός Ισοκράτους και τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου θα παραμείνουν κλειστές για τα οχήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Old Nicosia Revealed / Στην εικόνα απεικονίζεται ένα από τα διατηρητέα κτίρια, πριν κατεδαφιστεί από την Αρχιεπισκοπή


Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί ότι την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 4:00μ.μ., για τις ανάγκες εργασιών στήριξης διατηρητέων κτηρίων στην οδό Ισοκράτους, η οδός Ισοκράτους και τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου θα παραμείνουν κλειστές για τα οχήματα.

145128969_3783413851779552_424027861627429748.width-1024.jpg
Φωτογραφία: Old Nicosia Revealed / Στην εικόνα απεικονίζεται ένα από τα διατηρητέα κτίρια, πριν κατεδαφιστεί από την Αρχιεπισκοπή


Συγκεκριμένα η οδός Πατριάρχου Γρηγορίου θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς μέχρι τη συμβολή της με τον οδό Ισοκράτους.

Προτεινόμενη διαδρομή για τη διέλευση οχημάτων από δυτικά προς ανατολικά (προς την οδό Αθηνάς) αποτελεί η διαδρομή από Πλατεία Τυλληρίας - Πειραιώς - Ισαάκιου Κομνηνού - Πενταδακτύλου.

Αντίστοιχα, η προτεινόμενη διέλευση ανατολικά προς την παλιά πόλη αποτελεί η διαδρομή από την οδό Νικηφόρου Φωκά - Κωνσταντίνου Παλαιολόγου - Τρικούπη.

Επιπρόσθετα, από την οδό Αγίου Αντωνίου το οχήματα θα ακολουθούν υποχρεωτική πορεία μέσω της οδού Ζήνωνος Κιτιέως και ακολούθως Αδαμαντίου Κοραή προς Νικηφόρου Φωκά. Ενώ από την οδό Νικηφόρου Φωκά θα εισέρχονται στην οδό Αδαμαντίου Κοραή μόνο κάτοικοι της περιοχής.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ