Καλλιστεία για Drag Queens, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Τα Ελληνικά Καλλιστεία για Drag Queens έχουν σκοπό να αναδείξουν την Τέχνη του DRAG και των καλλιτεχνών της».

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Sandy Millar | Unsplash


Drag Queens απ΄όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν φέτος, για πρώτη φορά, στα καλλιστεία «Miss Hellas Drag Pageant», στις 11 Ιουνίου, στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Τα Ελληνικά Καλλιστεία για Drag Queens έχουν σκοπό να αναδείξουν την Τέχνη του DRAG και των καλλιτεχνών της», απευθύνοντας κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής.


Οι υποψήφιες θα διαγωνιστούν σε δυο κατηγορίες, που θα αναδείξουν την νικήτρια της βραδιάς. Στην πρώτη κατηγορία «Pageant Queen» (Βραδινό ένδυμα), οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την τελειότητα της εικόνας τους ενώ στη δεύτερη θα κριθούν για το καλύτερο Drag Show/Performance. Η νικήτρια θα λάβει χρηματικό έπαθλο το οποίο θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων (από τα έσοδα της εισόδου).

Η κριτική επιτροπή που θα αναδείξει μαζί με το κοινό την νικήτρια του διαγωνισμού, απαρτίζεται από τον Legend του Draq Lenn Ryberg, τον Iconic Make Up Artist Μάνο Βυνιχάκη και το queer model/performer Reject. Παρουσιάστρια του διαγωνισμού θα είναι η ΔούKISSα.

Πηγή: VICE Greece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ