Τι δήλωσε ο Ναδάλ για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Λίγο πριν τον μεγάλο μεταξύ τους αγώνα.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images


Ο Ράφαελ Ναδάλ (Νο. 2 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο. 1 του ταμπλό), θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον σημερινό τελικό του Barcelona Open. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει κατακτήσει τον τίτλο του εν λόγω τουρνουά 11 φορές, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά λίγο πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζει καλύτερα από ποτέ. Πρέπει να είμαι έτοιμος να ανεβάσω το επίπεδό μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναγνώρισε και την βελτίωση του 22χρονου Έλληνα. «Είναι νέος, έχει πάθος και είναι φυσιολογικό να βελτιώνεται. Δουλεύοντας κάθε μέρα ανεβάζεις το επίπεδό σου. Δεν με εκπλήσσει η πρόοδός του, ήξερα ότι είναι φανταστικός παίκτης. Είναι ευκαιρία για μένα να παίξω με τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στο tour. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παραμένει αήττητος για φέτος, θα δώσει το «παρών» του σε τελικό του Barcelona Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2018. Μάλιστα και εκείνη τη χρονιά, αντίπαλός του ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ισπανό να κερδίζει με 6-2,6-1 και να κατακτά τον 11ο και τελευταίο τίτλο του στη Βαρκελώνη.


Με πληροφορίες από LiFO / SPORT 24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ