Η 37χρονη Αμερικανίδα που λατρεύει να κάνει αναρρίχηση σε βράχους εντελώς γυμνή

Ελπίζοντας ότι θα ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες «να εκτιμήσουν το σώμα τους».

Article featured image
Article featured image

Η 37χρονη Αμερικανίδα Laura Jasorka αισθάνεται δυνατή και απελευθερωμένη. Της αρέσει να σκαρφαλώνει σε βράχους χωρίς ρούχα, φορώντας μόνο τα αθλητικά παπούτσια της, ενώ λατρεύει να δημοσιεύει τις φωτογραφίες της.

Εργάζεται σε καζίνο του New Jersey, όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Η 37χρονη παραδέχεται ότι, εδώ και χρόνια κάνει ολόγυμνη αναρρίχηση και λατρεύει να δημοσιεύει τις φωτογραφίες της.

laurajasorka8.jpg


Αυτό ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν ένας φίλος τής πρότεινε να τη φωτογραφίζει κατά την αναρρίχηση. Η ίδια το θεώρησε «φανταστική ευκαιρία».

«Οι φίλοι και η οικογένειά μου θαυμάζουν τις φωτογραφίες μου, καθώς πιστεύουν ότι είναι όμορφο να με βλέπει κανείς στη φύση. Δεν κάνω τίποτα παράνομο». Επισημαίνει επίσης ότι «θα μισούσε οποιονδήποτε έβλεπε τις φωτογραφίες με άλλο τρόπο, αφού δεν είναι πορνό αλλά τέχνη».

laurajasorka5.jpg


Ελπίζει να ενθαρρύνει γυναίκες να εκτιμήσουν το σώμα τους

Η 37χρονη συχνά μοιράζεται τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και, όπως η ίδια λέει, λαμβάνει μόνο θετικά σχόλια. Μάλιστα, η ίδια ελπίζει να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες «να εκτιμήσουν το σώμα τους».

«Πηγαίνω για αναρρίχηση κυρίως με άντρες που είναι φίλοι μου, καθώς θεωρώ ότι οι γυναίκες νιώθουν άβολα σε τέτοιου είδους καταστάσεις... Οι γυναίκες τείνουν να έχουν αρνητικά συναισθήματα για το σώμα τους, αλλά τις παροτρύνω να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να πετάξουν τα ρούχα τους», προσθέτει.

laurajasorka7.webp
Φωτογραφίες: @princess_slaya/CATERS NEWS / Forum

Πηγή: Fakt

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ