Το ΕΒΕ Λεμεσού στηρίζει το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών ΤΕΠΑΚ

Εισφορά του ΕΒΕ Λεμεσού για τη στήριξη των άπορων φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Επιταγή ύψους €2000, υπό μορφή εισφοράς, για τη στήριξη των άπορων φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), παρέδωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ) κ. Ανδρέας Τσουλόφτας στον Πρόεδρο του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ κ. Νικόλα Ιορδάνου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία του Οργανισμού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η κα Κικούλα Κότσαπα, η οποία διατελεί μέλος του ΔΣ του Σωματείου και Επίτιμη Γραμματέας του ΔΣ του ΕΒΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσουλόφτας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, επισημαίνοντας πως το Επιμελητήριο, ως ένας από τους φορείς της πόλης που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό, θα συνεχίσει την παροχή στήριξης προς το ακαδημαϊκό ίδρυμα.

Ο κ. Ιορδάνου, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΛ για τη διαχρονική και στενή συνεργασία καθώς επίσης για την πολύτιμη στήριξη προς το Σωματείο Ευημερίας και προς το Πανεπιστήμιο. Ταυτοχρόνως, ο Πρόεδρος του Σωματείου, υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά σημαντικού αριθμού μελών/επιχειρήσεων του ΕΒΕΛ για τη φιλοξενία φοιτητών για πρακτική εξάσκηση και κατ΄επέκταση για την προσφορά εργασίας στους απόφοιτους του ΤΕΠΑΚ.

Ο κ. Ιορδάνου διαβεβαίωσε πως ως Πρόεδρος του Σωματείου αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, καταβάλλονται καθημερινές προσπάθειες από τη Διοίκηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ