Η λιλιπούτεια αυτή παραλία είναι για πολύ τολμηρούς και βρίσκεται στην Αγία Νάπα. Διαθέτει άμμο, αλλά και μια φυσική ομπρέλα, λόγω της σπηλιάς.
Δείτε επίσης
Πόσες από τις 15 παρακάτω κυπριακές παραλίες αναγνωρίζεις;
Μπάνιο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της επ. Λευκωσίας
Τις δύο υπέροχες φωτογραφίες με την ανακάλυψή του ανήρτησε στην ομάδα Στο Νησί / At the island ο Στέφος Σάββα, δείχνοντάς μας ότι ακόμα έχουμε πολλά πράγματα να εξερευνήσουμε σε τούτο το νησί.
Μαζί με τη σύντροφό του, Έλλη, και το μόλις 5 μηνών αγοράκι τους, μάς δείχνουν τις ομορφιές του νησιού μας μέσω της ομάδας Στο Νησί και όχι μόνον.
Δείτε επίσης
Δώδεκα υπέροχες φωτογραφίες από το «Νησί»
Ένα λιλιπούτειο κυπριακό νησάκι με εξωτική παραλία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.