Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της ΜcDonald’s™ με τους BTS ξεκινάει την Τετάρτη 2 Ιουνίου

Στα εστιατόρια ΜcDonald’s ο κόσμος θα μπορεί να απολαμβάνει το αγαπημένο γεύμα των pop icons.

Article featured image
Article featured image

Μετράμε αντίστροφα για την άφιξη του BTS Meal στα εστιατόρια ΜcDonald’s! H αγαπημένη παραγγελία του συγκροτήματος περιλαμβάνει 10 Chicken McNuggets®, τις World Famous Fries® μεσαίου μεγέθους και ένα αναψυκτικό μεσαίου μεγέθους, μαζί με τις Sweet Chili και Cajun σος που είναι εμπνευσμένες από συνταγές των εστιατορίων McDonald’s στη Νότια Κορέα. Από την Τετάρτη 2 Ιουνίου, θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα εστιατόρια ΜcDonald’s, σε όλη την Κύπρο. Όμως, στο μεταξύ, ξεκινάμε τη διασκέδαση νωρίς.

Από σήμερα προσφέρουμε ένα ακόμα τρόπο για να γιορτάσουμε αυτή την πολυαναμενόμενη συνεργασία, με την παρουσίαση από τη McDonald’s και τους BTS μίας σειράς προϊόντων στο Weverse Shop app. Αυτή η συλλογή είναι ολοκληρωτικά εμπνευσμένη από το περιεχόμενο του BTS Meal και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εντυπωσιακά φούτερ, μοβ μπουρνούζια, κάλτσες και σάνδαλα. Το fry box λογότυπο της McDonald’s με επτά πατάτες για κάθε μέλος των BTS και ο συνδυασμός του μοβ των BTS με το κόκκινο και το χρυσό χρώμα της McDonald’s, αποτελούν την τέλεια αναπαράσταση μιας εμβληματικής συνεργασίας μεταξύ δύο δημοφιλών και αγαπημένων brands. Για να αποκτήσετε τα προϊόντα, κατεβάστε το Weverse Shop app και δημιουργήστε ένα λογαριασμό, προσθέτοντας τις επιλογές που επιθυμείτε στο καλάθι των αγορών σας.

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες και το προσωπικό μας περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη της πρώτου γεύματος -που φέρει επώνυμη υπογραφή- στην Κύπρο και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή η συνεργασία ξεκινάει σε λίγες μόνο μέρες», δήλωσε η Marketing Manager της McDonald’s Kύπρου, κα Ελένη Κολοκασίδου. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι οι πελάτες μας θα μπορέσουν να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν το BTS Meal και να επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την αποκλειστική εμπορική σειρά».

Επίσης, η McDonald’s παρουσιάζει ένα νέο διαφημιστικό με το νέο single του συγκροτήματος, "Butter", αμέσως μετά την κυκλοφορία του και την κατάκτηση της κορυφής των charts την περασμένη εβδομάδα. Μπορείτε να συντονιστείτε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Οι πελάτες στην Κύπρο θα μπορούν να παραγγείλουν το BTS Meal από οποιοδήποτε εστιατόριο McDonald’s ή μέσω των υπηρεσιών McDelivery™, Drive-Thru και Take Away, αρχίζοντας από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Με το BTS Meal να κάνει την άφιξή του σε σχεδόν 50 αγορές παγκοσμίως, οι πελάτες σε όλο τον κόσμο θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν το αγαπημένο γεύμα των καλλιτεχνών από τα εστιατόρια McDonald’s.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ