Διεκδίκησε μία πλήρη υποτροφία από το CIM

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι το 1ο Κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1978 στη Λευκωσία με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου όσο αφορά την εκπαίδευση εργαζομένων. Από το 1984 δραστηριοποιείται και στην Λεμεσό.

Τα τελευταία 43 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν Κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Τώρα, το CIM σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (1 Year), Λευκωσία - Λεμεσός, αξίας €6500. Την ενέργεια στηρίζει η city.com.cy.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ: https://cima.ac.cy/city-com-cy-scholarship/

Όροι Υποτροφίας
1. Η Υποτροφία είναι ανοικτή σε πολίτες της ΕΕ
2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου
3. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας π.χ. IELTS 6.0
4. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 χρόνια εργασιακής πείρας
5. Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους Όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη


CIM UWL ANNIVERSARY LOGO.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ