Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δωρίσει τις απολαβές του από το Survivor σε ιδρύματα παιδιών με καρκίνο

«Είναι πολύ καλό παιδί. Η κίνησή του μας τιμάει σαν οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή (27 Ιουνίου), λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιάνου πως είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε:

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα.

Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα».


Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε συγκινημένος ο πατέρας του Γιώργου Ασημακόπουλου, Κώστας ο οποίος σχολίασε την απόφαση του γιού του. «Είναι πολύ καλό παιδί. Η κίνησή του μας τιμάει σαν οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 26 εβδομάδες, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα €1.000 την εβδομάδα. Έλαβε, δηλαδή, €26.000 συν τις €5.000 μπόνους που έδωσε ο Acun Ilicali για την παράταση του παιχνιδιού.

Φεύγει από το παιχνίδι, λοιπόν, με €31.000, ποσό που θα δωρίσει ολόκληρο (μείον τον φόρο προφανώς) σε ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά με καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ