Τζίλιαν Άντερσον: «Τέλος τα σουτιέν για εμένα – Δεν με νοιάζει να φτάσουν ως τον αφαλό μου»

Η ειλικρινής παραδοχή της Άντερσον επικροτήθηκε από αρκετές γυναίκες στα social media, οι οποίες ταυτίστηκαν με την απέχθεια της ηθοποιού στο «καταπιεστικό εσώρουχο».

Article featured image
Article featured image

Το δικό της κεφάλαιο στο ζήτημα «σουτιέν» έγραψε μέσω social media η διάσημη ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε -σε ένα Instagram live video- έχει πλέον σταματήσει να φοράει σουτιέν και δεν σκοπεύει να βάλει ξανά στην γκαρνταρόμπα της αυτό το τόσο «άβολο εσώρουχο».

«Δεν φοράω πια σουτιέν. Δεν μπορώ, λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο άβολο», είπε χαρακτηριστικά η 52χρονη ηθοποιός.Η ειλικρινής παραδοχή της Άντερσον επικροτήθηκε από αρκετές γυναίκες στα social media, οι οποίες ταυτίστηκαν με την απέχθεια της ηθοποιού στο «καταπιεστικό εσώρουχο».

«Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και ακούω συχνά άσχημα σχόλια για αυτό. Με χαροποιεί λοιπόν πολύ που σταμάτησε και η Τζίλιαν να φοράει», αναφέρει ένα σχόλιο. «Αν η Άντερσον που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy λέει όχι στα σουτιέν, ποιες είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε», αναφέρει ένα άλλο.


Δείτε παρακάτω ολόκληρο το Instagram live της Τζίλιαν Άντερσον

Πήγη: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ