Marc Jacobs: «Ζήσε, αγάπα, κάνε λίφτινγκ»

Ο διάσημος σχεδιαστής έκανε πλαστική και κατέγραψε όλη τη διαδικασία, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

Article featured image
Article featured image

Ο Μαρκ Τζέικομπς φαίνεται πως δεν ενοχλείται καθόλου από το στίγμα γύρω από τις αισθητικές επεμβάσεις, καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει το πρόσφατο λίφτινγκ προσώπου, που έκανε.

Ο 58χρονος σχεδιαστής κατέγραψε πρόσφατα ολόκληρη τη διαδικασία λίφτινγκ προσώπου, στο οποίο υποβλήθηκε και την μετέπειτα ανάρρωση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μέσα στο γραφείο του Dr. Andrew Jacono, στη Νέα Υόρκη, με το κεφάλι του τυλιγμένο με γάζες.

«Χτες», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, προσθέτοντας τα hashtags #f*ckgravity και #livelovelift.


Λίγο αργότερα πόσταρε άλλη μια φωτογραφία του μέσα σε έναν θάλαμο οξυγόνου στο Hyperbaric Medical Solutions, όπου ανάρρωνε μετά την επέμβαση.



Χθες Σάββατο, ο Μαρκ Τζέικομπς αποκάλυψε το τελικό αποτέλεσμα με μια selfie από το ανανεωμένο του πρόσωπο, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό του.

Τις αναρτήσεις του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή της Louis Vuitton κατέκλυσαν ενθουσιώδη σχόλια διάσημων φίλων του, όπως οι Lisa Rinna, Debi Mazar, James St. James και Bianca Del Rio. 


Ο Μαρκ Τζέικομπς είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι δεν αποκλείει να κάνει κάποτε πλαστική επέμβαση. «Βλέπω τον Τομ [Φορντ] και δείχνει υπέροχος», είχε πει στο περιοδικό GQ το 2010.

«Ό,τι κι αν κάνει, έχει αποτέλεσμα. Και δεν ξέρω αν κάνει κάτι, αλλά δεν είμαι αντίθετος. Ό,τι με κάνει να νιώθω καλά, θέλω περισσότερο από αυτό», πρόσθεσε. 

Επίσης έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη μετά το χτύπημα σε μια γυάλινη πόρτα, σχολιάζοντας για το πρόσωπό του μετά, πως «είναι τόσο σέξι». 


Πέρυσι είχε μιλήσει για το lockdown και πώς η πανδημία του κορωνοϊού τον ενθάρρυνε να «πάψει να ντρέπεται» για τον εαυτό του, ενώ ξεκίνησε ταυτόχρονα vlog ομορφιάς στο YouTube.

«Αν υπάρχει κάτι που έμαθα από νωρίς στην καραντίνα [είναι]: Γιατί όχι; Γιατί να μην βάψω το πρόσωπό μου; Γιατί να μην ντυθώ; Γιατί να μην τριγυρίζω με τα εσώρουχά μου; Γιατί να μην χορεύω γυμνός;», ανέφερε σε ένα από τα βίντεο.

«Γιατί να μην απολαμβάνω τον χρόνο που έχω; Γιατί να μην φοβάμαι να είμαι ο εαυτός μου και να μην ντρέπομαι και να είμαι ενθουσιασμένος;». 

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ