Πώς θα μοιάζει η «νέα» βασίλισσα Ελισάβετ στον πέμπτο κύκλο του «The Crown»

Το Netflix αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσας.

Article featured image
Article featured image


Η παραγωγή του πέμπτου κύκλου του «Τhe Crown» συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Ιμέλντα Στόντον, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του «Harry Potter» ως Dolores Umbridge, παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν, για να ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003. Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Crown.jpg



Η πέμπτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο -αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση- και σε αυτήν θα σκιαγραφείται η περίοδος που περιλαμβάνει τον ταραχώδη γάμο του Κάρολου με την Νταϊάνα, όπως επίσης και τους θανάτους της Νταϊάνας και της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, καθώς και τη φωτιά που ξέσπασε στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Αναμένεται και έκτη σεζόν της σειράς, η οποία θα είναι μάλλον η τελευταία, καθώς τα υπόλοιπα γεγονότα άπτονται της πολύ πρόσφατης ιστορίας και ο σεναριογράφος «δεν μπορεί να γράψει για κάτι αν δεν έχει περάσει χρόνος, για να έχει μια σωστή οπτική των πραγμάτων», όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της η παραγωγός του «Τhe Crown», Suzanne Mackie.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ