Εικόνες από την «αποκαθήλωση» του Μέσι από το Καμπ Νόου και το εντυπωσιακό βίντεο της Παρί

Το κεφάλαιο Λιονέλ Μέσι έκλεισε οριστικά για τη Μπαρτσελόνα και οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα άρχισαν ήδη το... ξήλωμα, αφαιρώντας αφίσες που περιλαμβάνουν το πρόσωπο του Αργεντινού σούπερ σταρ έξω από το Καμπ Νόου.

Article featured image
Article featured image

Τέλος εποχής για τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μετά από 18 χρόνια καριέρας σε αυτήν και από τη στιγμή που πλέον ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, η ομάδα της Βαρκελώνης άρχισε τις διαδικασίες για να τον βάλει σιγά σιγά στην άκρη και να προχωρήσει μπροστά.

Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα δεν έχασαν καθόλου χρόνο, με εργάτες να φροντίζουν από το μεσημέρι της Τρίτης (10/8) να αφαιρούν αφίσες που περιέχουν τον Αργεντινό έξω από το Καμπ Νόου με τη φανέλα της ομάδας.



Εργάτες αφαιρούν αφίσες που περιέχουν τον Μέσι έξω από το Καμπ Νόου

s24-messi1.jpg
SOPA IMAGE/ZUMA/VISUALHELLAS.GR

s24-messi2.jpg
SOPA IMAGE/ZUMA/VISUALHELLAS.GR




Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτησή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και τυπικά παίκτης της Παρί. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκλεισε μία ποδοσφαιρική ζωή 18 ετών στην Μπαρτσελόνα και πλέον ανήκει στο δυναμικό του γαλλικού συλλόγου, όπως ανακοινώθηκε μέχρι το 2023 με ένα video το βράδυ της Τρίτης.


Οι Παριζιάνοι ήταν εκείνοι που από την αρχή μπήκαν στην κορυφή της κούρσας διεκδίκησης του "Πούλγκα" και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην μπαίνει ποτέ στο κυνήγι του.

Την Κυριακή και ύστερα από τη συγκινητική συνέντευξη Τύπου του 34χρονου διεθνή, η Παρί απέστειλε συμβόλαιο στον Μέσι και έπειτα από δύο μέρες διευθέτησης λεπτομερειών, ταξίδεψε στο Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης. Κατόπιν, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την Παρί. Η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Τετάρτης στο «Παρκ ντε Πρενς».

5articles-s24-messipari.jpg


Πηγή: Sport24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ