Αυτοκίνητα Mini Cooper και iPads προσφέρει στους νέους το Tech Island ως μέσο ενθάρρυνσης για να εμβολιαστούν

Στην ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος, μέσα από την ενθάρρυνση των νέων να εμβολιαστούν, επιδιώκει να συμβάλει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Tech Island μέσω της πρωτοβουλίας vacCYnation - Help make Cyprus Covid-free. Τα κίνητρα αφορούν άτομα κάτω των 30 ετών και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 3 αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman και 50 iPads.

Article featured image
Article featured image

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Δημοσιογραφική Εστία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Tech Island παρουσίασε την πρωτοβουλία vacCYnation - Help make Cyprus Covid-free, τονίζοντας ότι αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της πολιτείας για επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης, ειδικότερα ανάμεσα στις τάξεις των νέων του τόπου μας.

Όπως αναφέρθηκε, μέσα από την πρωτοβουλία, το Tech Island επιθυμεί να συμβάλει στις προσπάθειες που γίνονται για χτίσιμο ανοσίας στην κοινότητα προκειμένου αυτή να κρατηθεί ασφαλής, μέσα από την ενθάρρυνση των νέων για συμμετοχή στο κυβερνητικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Παράλληλα, όπως σημειώθηκε, αποτελεί μια επιβράβευση για τις θυσίες που έκανε και συνεχίζει να κάνει η κοινωνία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς ο εμβολιασμός αποτελεί τόσο το κλειδί της εξόδου από αυτήν όσο και της εισόδου για επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με την πρωτοβουλία, οι δικαιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, τα οποία έχουν προσφέρει εταιρείες-μέλη του Tech Island, όπως:

  • 3 αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman από την εταιρεία Exness,
  • 50 iPads από την εταιρεία ASBIS,
  • 2 τηλεοράσεις Samsung 65’’ από την εταιρεία Odyssey Cybersecurity,
  • 100 εισιτήρια για το φεστιβάλ Reflect από τον οργανισμό Heart Group,
  • 100 κουπόνια των 50 ευρώ για hosting ιστοσελίδας από την servers.com.
  • 100 κουπόνια των 30 ευρώ για το εστιατόριο Mitbah στη Λεμεσό από την εταιρεία Yomoroa4media.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου κάτω των 30 ετών οι οποίοι έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19. Όσοι νέοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν απλά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vaccynation.com.cy και να εγγραφούν στον διαγωνισμό πριν από τις 3 τυχερές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν αυτόματα σε όλες τις κληρώσεις που θα ακολουθήσουν την ημερομηνία εγγραφής τους. Τον διαγωνισμό θα επιβλέπει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Tech Island ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 και εκπροσωπεί 130 εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο και δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και οι οποίες μοιράζονται ένα κοινό όραμα: τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα μετατρέψει το νησί μας σε τεχνολογική πρωτεύουσα της περιοχής και σε κορυφαίο προορισμό για πολυεθνικές επιχειρήσεις και για τα καλύτερα μυαλά του κλάδου παγκοσμίως.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρείες του τομέα της τεχνολογίας στέκονται αλληλέγγυες στην κυπριακή κοινωνία και συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Πέρσι, είχαν προχωρήσει στη δωρεά ειδικού εξοπλισμού προς τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχύοντας έτσι τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχή στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.vaccynation.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Tech Island και το όραμά του, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gotechisland.com.

ARTICLE IMAGE-01.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ