Ο πιο χαρντ ροκ εμβολιασμός έγινε στο Ροβανιέμι

Παρών ήταν μέχρι και ο Άγιος Βασίλης!

Article featured image
Article featured image

Φορώντας τη στολή που επιλέγει για τις εμφανίσεις του στη σκηνή, ο frontman του (γνωστού από τη συμμετοχή του και φυσικά τη νίκη, το 2006, στη Eurovision) συγκροτήματος Lordi, έφτασε στο δημαρχείο του Ροβανιέμι, την 1η Αυγούστου, για να εμβολιαστεί.

Εκεί, όπως και άλλοι συμπολίτες του, κάθισε στη θέση του και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο τραγουδιστής των Lordi έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αφήνοντας τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώνει τη στιγμή.

de47657d02f5b3350017663625a17ab3.jpg


«Μου κάρφωσαν μια μεγάλη βελόνα στο μπράτσο και γι’ αυτό ακριβώς ήρθα εδώ», δήλωσε ο 47χρονος, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τόμι Πέτερι, μιλώντας στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Yle.

59139ca0-f3c0-11eb-8fbe-553c72f7ae17.jpg
Jouni Porsanger/Lehtikuva/AFP via Getty Images


Βέβαια, ο frontman των Lordi δεν ήταν ο μόνος διάσημος που βρέθηκε το σαββατοκύριακο στο δημαρχείο του Ροβανιέμι, όπου οι πολίτες μπορούσαν να κάνουν εμβόλιο χωρίς ραντεβού.

santa-claus-visiting-the-vaccination-centre-rovaniemi.jpeg
Φωτογραφία: Visit Rovaniemi


Το παρών του έδωσε και ο Άγιος Βασίλης, φορώντας φυσικά την κόκκινη στολή τους. Ο Άγιος Βασίλης πήγε για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όσους περίμεναν να εμβολιαστούν, καθώς έχει κάνει ήδη και τις δύο δόσεις, όπως σημειώνει φινλαδική ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ