Τα νέα συγκλονιστικά σκίτσα του Αρκά για τις πυρκαγιές

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα, σχολιάζει με τα ιδιαίτερα σκίτσα του, ο Αρκάς.

Article featured image
Article featured image

Ο γνωστός σκιτσογράφος και συγγραφέας δημοσίευσε σκίτσα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, τους ήρωες και ηρωίδες πυροσβέστες και το φετινό καλοκαίρι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο, καθώς η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια και τα πύρινα μέτωπα στην Αττική μεταξύ άλλων ήρθαν να προστεθούν στον κορωνοϊό.


Το δάκρυ του Θαναθάκη του Αρκά για την μεγάλη καταστροφή

Ο Θαναθάκης θλιμμένος και δακρυσμένος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του αλλά είναι αδύνατον.Αξέχαστο καλοκαίρι


Ένας λουόμενος βρίσκεται ανάμεσα στο νέο κύμα κορωνοϊού και στις καταστροφικές φωτιές που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.


Το σκίτσο του για τις πυρκαγιές σε Εύβοια και Αττική μεταξύ άλλων

Σε αυτό υπάρχει ένα καμένο σπίτι, με στίχους από ποίημα του Μανόλη Αναγνωστάκη. «Μιλώ για τα σπίτια που χάσκουνε δίχως παράθυρα σαν κρανία ξεδοντιασμένα», η φράση που συνοδεύει το σκίτσο.Το «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες που μάχονται τις φλόγες

Ο Αρκάς δημοσίευσε και ένα σκίτσο για τους πυροσβέστες, τους ανθρώπους που με αυταπάρνηση και ηρωισμό δίνουν εδώ και ημέρες τη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να προστατεύσουν περιουσίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ