Ο Έλον Μάσκ έγινε ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

Πήρε την πρωτιά από τον Τζεφ Μπέζος και θέλει να του στείλει ένα δωράκι.

Article featured image
Article featured image


Κεντρική Φώτο: VISION / YouTube

Ο Έλον Μασκ, με περιουσία που υπερβαίνει πλέον τα 200 δισ. δολάρια, ξεπέρασε πρόσφατα τον Τζεφ Μπέζος και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla δεν αρκέστηκε, ωστόσο, στη νέα του «κατάκτηση», αλλά προχώρησε και σε ένα δηκτικό σχόλιο, λέγοντας ότι θα στείλει στον ιδρυτή της Amazon ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα «γιγαντιαίο άγαλμα» του αριθμού 2.

«Στέλνω ένα γιγαντιαίο άγαλμα με το ψηφίο "2" στον Jeffrey B., μαζί με ένα ασημένιο μετάλλιο», είπε ο Έλον στο περιοδικό Forbes, αναφερόμενος στον Τζεφ Μπέζος.

Μασκ και Μπέζος βρίσκονται σε ένα διαρκή ανταγωνισμό εδώ και μήνες, όσον αφορά την περιουσία αλλά και τις διαστημικές φιλοδοξίες τους, καθώς οι διαστημικές εταιρείες τους έχουν εμπλακεί σε μια «μάχη» που αφορά τα σχέδια της NASA για την κατασκευής ενός οχήματος προσελήνωσης.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Έλον Μασκ βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη, με περιουσία περίπου 200,3 δισ. δολαρίων.

Στην δεύτερη θέση ήταν ο Τζεφ Μπέζος, με περίπου 193,1 δισ. δολάρια, ενώ ακολουθεί τρίτος ο Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του γαλλικού ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, με περιουσία 174 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Forbes.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ