Ανακοίνωσε στους γονείς της πως είναι στρίπερ μέσα από παρουσίαση PowerPoint

Επαγγελματίας!

Article featured image
Article featured image

Μια νεαρή κοπέλα από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ αποφάσισε να γίνει στρίπερ, ωστόσο γνώριζε εξ αρχής ότι θα αντιμετώπιζε μια αντικειμενική δυσκολία. Να το ανακοινώσει στους γονείς της.

Έτσι η Λεξ σκαρφίστηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το ανακοινώσει στην οικογένειά της. Αποφάσισε να δημιουργήσει μία παρουσίαση PowerPoint. Στη συνέχεια η αδελφή της Σάμι, ανέβασε στο TikTok βίντεο από την παρουσίαση και την ανακοίνωση στους γονείς και γρήγορα έγινε viral.

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

«Σήμερα σας αποκαλύπτω ένα μυστικό», είπε αρχικά στους γονείς της η Λεξ. «Ό,τι και να μαντέψετε, θα κάνετε λάθος, Σας το λέω απλώς γιατί θέλω οι άνθρωποι που αγαπώ και εμπιστεύομαι περισσότερο να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή μου και για να έχω τη χαρά να μοιράζομαι αυτό το ταξίδι μαζί σας».

Η Λεξ παρουσίασε διάφορες διαφάνειες, στις οποίες προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, προτού κάνει την ανακοίνωση. «Τι σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι ταλαντούχα, είμαι κουλ, είμαι δυνατή», είπε. «Τι δεν σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι έγκυος ή σε κίνδυνο».

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη από τη νεαρή κοπέλα. «Είμαι στρίπερ! Δηλαδή κάνω pole dancing σε στριπτιζάδικο και το λατρεύω!». Προτού κάνει την αποκάλυψη, η Λεξ είχε ήδη προετοιμάσει τους γονείς της, με μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις απορίες που θα είχαν.

«Αρχικά μπορεί να σκεφτείτε: Γιατί; Ποιο είναι το νόημα; Είναι μια παράσταση… θεατρική αν θέλετε». «Πώς παραμένω ασφαλής;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει και η απάντηση ήταν η εξής: «Βλέπετε υπάρχει πλήρης ανωνυμία στο περιβάλλον του κλαμπ. Η κουλτούρα των στριπτιζάδικων στο Πόρτλαντ είναι sex-positive και πολύ ασφαλής. Δεν υπάρχουν ναρκωτικά ή ύποπτες πρακτικές σε κοινή θέα», ανέφερε.

«Είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές που είχα ποτέ. Και δεν θέλω να ανησυχείτε, γι’ αυτό έχω τις ερωτοαπαντήσεις», πρόσθεσε.

Η μητέρα της τη στήριξε, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι μας μίλησες ανοιχτά και μοιράστηκες τη ζωή σου μαζί μας και χαίρομαι που είσαι δυνατή».


Με πληροφορίες από www.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ