Μάθε πού βρίσκεται η καλύτερη (και βραβευμένη) ταβέρνα της Κύπρου

Πήρε το βραβείο στα χθεσινοβραδινά Cyprus Eating Awards 2020.

Article featured image
Article featured image


Οι ταβέρνες δεν είναι ένας απλός χώρος. Εντάξει, όσοι είστε καλοφαγάδες έχετε ήδη πιάσει το point μου. Οι ταβέρνες είναι χώροι όπου συντελείται ένα είδος μυσταγωγίας μετά φαγητού -άφθονου πάντα-, ποτού -κυπριακού παραδοσιακού κατά προτίμηση, βλ. ζιβανία, κρασί- και, φυσικά, καλής παρέας και «ζεστού» χώρου. Όταν υπάρχουν όλοι αυτοί οι συντελεστές, το αποτέλεσμα της εξίσωσης δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχές.


Στα χθεσινοβραδινά Cyprus Eating Awards, που πραγματοποιήθηκαν για 16η χρονιά βραβεύοντας τους άριστους της γεύσης, ανάμεσα στους υποψηφίους, ξεχώρισε η ταβέρνα Φόρσος (Αγίου Ελευθερίου, Μουταγιάκκα), στη Λεμεσό, η οποία αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της κατηγορίας.


Η ταβέρνα που δεσπόζει στο κέντρο του χωριού Μουταγιάκκα, ετοιμάζει, εδώ και 3 δεκαετίες, λαχταριστούς (εποχιακούς και όχι μόνο) κυπριακούς μεζέδες, που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά τους. Extra Info: Για τώρα που σιγά σιγά αλλάζει ο καιρός, διαθέτει τζάκι. Α, και μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τους σπιτικούς, φτιαγμένους με την παραδοσιακή συνταγή της μαμάς, κεφτέδες. Εγγύηση!


Για περισσότερη «γεύση» στο Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ