Οι πέντε Drag Queens που θα διαγωνιστούν, αύριο, στα πρώτα Miss Hellas Drag Pageant

Queens!

Article featured image
Article featured image


Τα πρώτα Miss Hellas Drag Pageant είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή (10/9) στο Ρομάντσο, στην Αθήνα, με τις συμμετέχουσες να διαγωνίζονται σε δύο κατηγορίες (Pageant Queen in an Evening Gown – Βραδινό ένδυμα & Δείξε μας το Ταλέντο σου – Drag show/Performance), προσπαθώντας να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού είναι η ΔούKISSα και η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον fashion enterpreneur Λάκη Γαβαλά, τον χορευτή/χορογράφο Μάριο Μιλτιάδου (bimboy) και το Queer Model/Performer, Reject.

krites_miss_pagaent_hellas_cityjpg
Από αριστερά: Reject, ΔούKISSα, Λάκης Γαβαλάς, Μάριος Μιλτιάδους (bimboy)


Οι διαγωνιζόμενες:

Emy weather



Η Emy weather ασχολείται με το drag μόλις 10 μήνες. Τα πράγματα που την εμπνέουν στην τέχνη της είναι τα καιρικά φαινόμενα, τα μιούζικαλ, οι ταινίες των 90’s καθώς και η αριστοκρατική μόδα. Στον ελεύθερό της χρόνο καταπιάνεται με τον εθελοντισμό σε διάφορες οργανώσεις.

Electra Ex



Η Electra Ex ασχολείται με την τέχνη του Drag εδώ και δυόμισι χρόνια, ενώ είναι μόλις 20 ετών. Έμπνευσή της αποτελούν η φύση, η αρχαία Ελλάδα καθώς και το απόκοσμο στοιχείο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη ζωγραφική και το τραγούδι.

Τammy Tsanaka



Η Τammy Tsanaka ασχολείται με την τέχνη του drag τα τελευταία 3 χρόνια. Η Τammy σαν οντότητα είναι εμπνευσμένη από πίνακες σουρεαλιστών ζωγράφων, ποιητών και των δικών της ονείρων. Είναι η δίοδός της για να μπορεί να εκφράσει τον εαυτό της και το φύλο της αφιλτράριστα, να μιλήσει για θέματα τα οποία θεωρεί σημαντικά και μέσω αυτής μπορεί να ακουστεί! Μέσω του drag show θέλει να μπορεί να κάνει τους θεατές να νιώσουν έντονα συναισθήματα, να νιώσουν κάθαρση και να τους παρακινήσει να ενδιαφερθούν για κοινωνικά θέματα.

Για την ίδια το drag είναι τέχνη, η οποία δεν παρουσιάζει απλά κάτι όμορφο ή καλαίσθητο αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα κοινωνικό/πολιτικό μήνυμα ενάντια στην καταπίεση της έκφρασης και ύπαρξης του οποιουδήποτε. Αν κερδίσει τον τίτλο της miss Hellas drag 2021 θα συνεχίσει να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο μέσω της τέχνης της.

Nicole Nasty



H Nicole Nasty είναι 24 χρόνων και ασχολείται επαγγελματικά με το Drag τα τελευταία τρία χρόνια. Η μεγάλη της έμπνευση είναι η δυναμικότητα που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της, όπως και η αγαπημένη της Pop Star Christina Aguilera. Με το Drag show θέλει να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει το κοινό. Θα ήθελε να φτάσει το Drag στην Ελλάδα, όσο πιο ψηλά μπορεί και γιατί όχι να κατακτήσει και το εξωτερικό. Αν πάρει τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2021 θα νιώσει υπερήφανη για τον εαυτό της και για την οικογένειά της, που την στηρίζει καθημερινά.

Violetta J’Adore



Η Violetta J’Adore ασχολείται με την τέχνη του drag τα τελευταία 4 χρόνια. Η αισθητική της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως glam rock με μια δόση mainstream pop και πολύ (πάρα πολύ) glitter. Με τα shows της θέλει να εμπνεύσει συναισθήματα στο κοινό, ενώ προσπαθεί η κάθε της εμφάνιση να μένει αξέχαστη! Στο μέλλον βλέπει τον εαυτό της να δουλεύει ασταμάτητα πάνω στο drag, όπως κάνει και τώρα, να συνεχίζει να εμφανίζεται σε διάφορες χώρες, να δουλεύει με περισσότερους σχεδιαστές και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία. Με τον τίτλο της πρώτης Miss Hellas Drag, θα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει περήφανα την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!


Τα Miss Hellas Drag Pageant θα μπορείς να δεις με LIVESTREAM μέσα από τα social της διοργάνωσης στο Facebook Page και το Instagram profile.




ΠΗΓΗ: Antivirus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ