Η κακόγουστη τηλεφωνική φάρσα στην Μπριζίτ Μακρόν

Μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς πως γεννήθηκε άντρας, η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου βίωσε και αυτό.

Article featured image
Article featured image


Νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πως άγνωστος είπε στην Μπριζίτ Μακρόν, με ανώνυμο τηλεφώνημα, ότι ο σύζυγός της βρισκόταν με εραστή.

Η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα με το οποίο άγνωστος φέρεται να της είπε πως ο Γάλλος Πρόεδρος βρισκόταν με ομόφυλο εραστή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους από τους υπευθύνους ασφαλείας σε όλες τις συσκευές της, ο άγνωστος κατάφερε να βρει την 68χρονη στο τηλέφωνο και να της πει: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτήν τη στιγμή με έναν άντρα».

Αυτό ισχυρίζεται ο πολιτικός σχολιαστής, Nicolas Prisette, σε νέο ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο «In the Hell of the Presidential Campaigns» που προβλήθηκε στο BFM, το πιο δημοφιλές ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι της Γαλλίας.

Το ντοκιμαντέρ καταπιάνεται με σκανδαλώδεις φήμες που περιβάλλουν συχνά το προεδρικό ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένου και του ισχυρισμού πως η κα Μακρόν στην πραγματικότητα γεννήθηκε άνδρας.


Η ιστορία του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993, όταν ο Πρόεδρος Μακρόν που τότε ήταν 15 ετών, μπήκε στην τάξη της 39χρονης καθηγήτριας, στο γυμνάσιο. Ο Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε για πρώτη φορά πως αγαπάει την καθηγήτριά του, Μπριζίτ Οζιέρ, όταν ήταν 16.

Οι γονείς του Προέδρου είχαν ζητήσει τότε από τη Μπριζίτ να σταματήσει να τον βλέπει μέχρι ο γιος τους να κλείσει τα 18, ωστόσο σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η ίδια τους απάντησε «Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα».

Στη συνέχεια, έστειλαν τον Εμανουέλ στο Παρίσι, ώστε να συνεχίσει τις σπουδές του, ενώ το ζευγάρι συνέχισε τη σχέση του μέχρι που η Μπριζίτ χώρισε.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, η Μπριζίτ αργότερα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει τρία παιδιά, για χάρη του Εμανουέλ Μακρόν που είναι 24 χρόνια νεότερός της.

3F9FCD2B00000578-4446466-Luminous_Brigitte_Trogneux_pictured_as_a_young_teacher_above_was-m-45_1493220896154.jpg
Η Brigitte Trogneux, που απεικονίζεται ως νεαρή δασκάλα, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για τα καλά προετοιμασμένα και ενδιαφέροντα μαθήματά της. Ο νεαρός Εμανουέλ Μακρόν την ερωτεύτηκε ενώ δούλευαν μαζί σε μια σχολική παράσταση.



«Μια αγάπη κάποιες φορές παράνομη, κάποιες φορές κρυφή, παρεξηγημένη από πολλούς»

Ο γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, μέλος του κόμματος του κ. Μακρόν, επιβεβαίωσε πως η κα Μακρόν ήταν συντετριμμένη μετά το τηλεφώνημα, που κάποιος είχε ισχυριστεί ότι ο σύζυγός της ήταν με εραστή.

Σύμφωνα με τον κ. Πατριά, η Μπριζίτ Μακρόν είπε αργότερα σε φίλους της: «Συνειδητοποιείτε τι τόλμησαν να πουν; Δεν θα μείνουμε άπραγοι. Λυπήθηκα και σοκαρίστηκα όταν το άκουσα, αλλά θα δράσουμε».

Η μεγάλη ηλικιακή διαφορά ανάμεσα στο ζευγάρι δημιουργούσε πάντα προβλήματα, ιδιαίτερα στην αρχή της σχέση τους όσο ο Γάλλος Πρόεδρος πήγαινε ακόμα στο σχολείο, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στην Αμιάν της βόρειας Γαλλίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σχέση του Εμανουέλ Μακρόν με τη μέλλουσα κυρία Μακρόν –που τότε ήταν μια παντρεμένη καθηγήτρια με τρία παιδιά– προκάλεσε σκάνδαλο, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε μαζί.

εμαν.jpg



Στο βιβλίο του και πολιτικό μανιφέστο «Επανάσταση», ο Γάλλος Πρόεδρος περιέγραψε τον ερωτικό δεσμό τους ως «μια αγάπη κάποιες φορές παράνομη, κάποιες φορές κρυφή, παρεξηγημένη από πολλούς».

Το ζευγάρι εν τέλει παντρεύτηκε το 2007, μέχρι τότε όμως είχε επιφέρει τρομερή πίεση σε όσους βρίσκονταν στο περιβάλλον τους.


Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και... έντονη κριτική

Το ντοκιμαντέρ σημειώνει, ακόμα, πως η κα Μακρόν έχει υποστεί κριτική σχετικά με το ντύσιμό της από όταν έγινε πρώτη κυρία, το 2017.

Η Gael Tchakaloff, έμπιστη φίλη της Μπριζίτ Μακρόν, μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και είπε ότι «ούτε η ομάδα του υποψήφιου Προέδρου δεν τη συμπαθούσε και τους άκουγα να μιλούν γι’ αυτό και να λένε ‘δεν πρέπει να εμφανίζεται πάρα πολύ, μπορεί να βλάψει την εικόνα του υποψηφίου μας’».

Η Tchakaloff πρόσθεσε ότι σύμβουλοι θεωρούσαν πως η κα Μακρόν ήταν «υπερβολικά χτενισμένη, σταύρωνε πολύ τα πόδια της, φορούσε υπερβολικά πολύ μακιγιάζ και φαινόταν πολύ μπίμπο».

thumbs_b_c_11428f7e546d762db0575a4fc02d279a.jpg



Στο μεταξύ, τον περασμένο μήνα δικηγόροι της Μπριζίτ Μακρόν εκκίνησαν νομικές διαδικασίες αναφορικά με ψευδείς ισχυρισμούς ότι είναι διεμφυλική γυναίκα που γεννήθηκε άνδρας.

Συνωμοσιολόγοι έχουν επιτεθεί στην κα Μακρόν στα κοινωνικά δίκτυα, αφότου ένα ακροδεξιό έντυπο δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φήμη τον Δεκέμβριο.

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς, ο Εμανουέλ Μακρόν παραμένει φαβορί για τις επόμενες εκλογές στη Γαλλία τον Απρίλιο. Η τελευταία δημοσκόπηση της Ipsos-Sopra Steria έδωσε στον νυν Πρόεδρο το 26% της συνολικής ψήφου για τον πρώτο γύρο. Πρόκειται για σημαντική διαφορά σε σχέση με την αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν, στην οποία η έρευνα δίνει 17%.


Πηγή: sputniknews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ