Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Σιβηρία στους -20 βαθμούς Κελσίου

Ευτυχώς, στον «δρόμο» του βρέθηκε μια ομάδα εφήβων.

Article featured image
Article featured image


Εγκαταλελειμμένο στους -20 βαθμούς Κελσίου σε περιοχή της Σιβηρίας βρέθηκε ένα νεογέννητο κοριτσάκι και σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους είναι καλά στην υγεία του, μετέδωσε το BBC.

Το νεογέννητο βρέθηκε μέσα σε μια συσκευασία για αβγά από πέντε εφήβους που περπατούσαν σε έναν δρόμο κοντά στο χωριό Σοσνόβγκα έξω από το Νοβοσιμπίρσκ, την περασμένη Παρασκευή, αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς ενός εκ των εφήβων και οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

βρρεφοσσιβηρία.jpgΗ αστυνομία αναζητεί τη μητέρα του βρέφους και έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα ανήλικο. Οι γονείς του εφήβου, που έχουν ήδη τρεις γιους, θέλουν να την υιοθετήσουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουν μήπως βρεθούν συγγενείς της.

Όπως είπε ο πατέρας του εφήβου Ντμίτρι Λιτβίνοφ, το βρέφος είχε μαζί του ένα κουβερτάκι και ένα μπιμπερό. Εκτιμάται ότι ήταν περίπου τριών ημερών όταν βρέθηκε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, αν δεν βρεθούν συγγενείς, οι νέοι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά από έγγραφα και να κάνουν ειδικά σεμινάρια προτού τους επιτραπεί να υιοθετήσουν το βρέφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ