Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της έκτης (και τελευταίας) σεζόν του Peaky Blinders

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε!

Article featured image
Article featured image


Μετά από πάρα πολύ μεγάλη υπομονή, έχουμε επιτέλους το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 6η και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders, την οποία οι απανταχού φαν της σειράς περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία. Η σειρά εποχής του BBC είναι, άλλωστε, από τις λίγες που έχει φανατικό κοινό χάρη σε μια πληθώρα παραγόντων, μεταξύ των οποίων, το εξαιρετικό cast ηθοποιών, η εξαιρετική πλοκή που σε μεταφέρει στο Birmingham των αρχών του περασμένου αιώνα και, φυσικά, η ανατριχιαστική μουσική. Μπανγκ!



Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί τον Νοέμβριο, η σειρά θα ολοκληρωθεί με την έκτη σεζόν, το τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε πριν από μερικές. Το τρέιλερ ξεκινά με τον Τόμας Σέλμπι να πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και να αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται, γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν, μαζί τους και η Άνια Τέιλορ Τζόι, οι μετοχές της οποίας ανέβηκαν κατακόρυφα μετά το Queen’s Gambit, όχι, όμως, και η καρατερίστα Έλεν ΜακΡόρι, την οποία χάσαμε πέρυσι τον Απρίλιο.

Η έκτη σεζόν είναι εκείνη που θα γράψει τον επίλογο στην εποποιία της οικογένειας Σέλμπι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο format. O δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ, σχεδιάζει να συνεχίσει την ιστορία στο σινεμά, με μια ταινία μεγάλου μήκους.

H ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης σεζόν δεν έχει ακόμα οριστεί. Με δεδομένο, όμως, ότι τα γυρίσματα, έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, έπειτα από μια πολύμηνη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, σύντομα θα έχουμε νεότερα για το πότε θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε στους δέκτες μας.



Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ