Νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε τουαλέτα αεροπλάνου

Ανακάλυψαν το βρέφος μέσα στον κάδο της τουαλέτας όταν εξέταζαν το αεροπλάνο σε έναν συνήθη τελωνειακό έλεγχο.

Article featured image
Article featured image


Το προσωπικό του αεροδρομίου στον Μαυρίκιο βρήκε ένα νεογέννητο αγοράκι εγκαταλελειμμένο στον κάδο απορριμμάτων της τουαλέτας ενός αεροπλάνου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, συνελήφθη μια 20χρονη γυναίκα από τη Μαδαγασκάρη, η οποία θεωρείται ότι γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το αεροπλάνο της Air Mauritius, το οποίο έφτασε από τη Μαδαγασκάρη, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Sir Seewoosagur Ramgoolam την 1η Ιανουαρίου. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ανακάλυψαν το βρέφος όταν εξέτασαν το αεροπλάνο σε έναν συνήθη τελωνειακό έλεγχο. Παρατήρησαν ότι υπήρχε λερωμένο με αίμα χαρτί τουαλέτας και μετέφεραν αμέσως το μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η αστυνομία του αεροδρομίου ανέκρινε επίσης τους επιβάτες. Η γυναίκα που θεωρήθηκε ύποπτη ως μητέρα του παιδιού, η οποία αρχικά αρνήθηκε ότι το αγόρι ήταν δικό της, υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση, η οποία επιβεβαίωσε ότι μόλις είχε γεννήσει. Τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο η ίδια όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους.

Η γυναίκα από τη Μαδαγασκάρη, η οποία έφτασε στον Μαυρίκιο με διετή άδεια εργασίας, θα ανακριθεί μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο και θα κατηγορηθεί για εγκατάλειψη νεογέννητου.


Πηγή: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ