Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε αυτό το μήνα στο Netflix

Όλες οι σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον Ιανουάριο.

Article featured image
Article featured image

Το Netflix ετοιμάζεται να διαθέσει καινούριες τηλεοπτικές σειρές, ενώ όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, επιστρέφουν παλιές αγαπημένες των συνδρομητών με τις επόμενες σεζόν τους.


Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον Ιανουάριο στο Netflix.


01/1/2022

The Hook Up Plan: Season 3 / Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3

Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής.



06/1/2022

The Club: Part 2

Με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, μαθαίνουμε από πού πηγάζει η ενοχή της Ματίλντα. Η Ρασέλ και ο Ισμέτ φτάνουν σε αδιέξοδο, καθώς η βία απειλεί την Πόλη.



10/1/2022

Undercover: Season 3 / Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3

Με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά πέφτει και πάλι πάνω στον Φέρι Μπάουμαν.



14/1/2022

After Life: Season 3 / Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 3

Παρόλο που πλέον ο Τόνι δεν γκρινιάζει τόσο έντονα για τη ζωή, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του.



14/1/2022

The House

Αυτήν την εκκεντρική μαύρη κωμωδία σκηνοθετούν κορυφαία ταλέντα από τον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων stop-motion.



14/1/2022

Archive 81 / Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς

Ένας αρχειονόμος προσλαμβάνεται να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών και καταλήγει να ανακατασκευάζει το έργο μιας σκηνοθέτριας και την έρευνα για μια επικίνδυνη αίρεση.



21/1/2022

Ozark: Season 4 Part 1

Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.



25/1/2022

Snowpiercer: Σεζόν 3 – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έξι μήνες μετά, ο Λέιτον εξακολουθεί να ψάχνει τον πλανήτη για βιώσιμες συνθήκες, ενώ ο Γουίλφορντ, γεμάτος οργή και όρεξη για εκδίκηση, ακολουθεί από κοντά.


27/1/2022

Framed! A Sicilian Murder Mystery / Είναι Παγίδα!

Όταν δύο δύσμοιροι τεχνικοί της τηλεόρασης πέφτουν πάνω σε μια σκηνή εγκλήματος, όσα κάνουν για να μη χαρακτηριστούν ύποπτοι τους βάζουν σε μεγαλύτερους μπελάδες.

27/1/2022

Chosen

Ο κόσμος μιας έφηβης αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά μυστικά που κρύβει η ανιαρή δανική πόλη στην οποία ζει. Από τους δημιουργούς της “Βροχής”.


28/1/2022

Feria: The Darkest Light / Φέρια: Το Σκοτεινότερο Φως

Στα μέσα του ’90 στην Ανδαλουσία, δύο αδελφές βιώνουν απόρριψη και ψάχνουν την αλήθεια, όταν οι άφαντοι γονείς τους κατηγορούνται για 23 φόνους σε τελετουργικό αίρεσης.



28/1/2022

In From the Cold / Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν

Η ζωή μιας μητέρας αναστατώνεται όταν καλείται να επιλέξει αν θα βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά της ή αν θα επιστρέψει στο παρελθόν ως βιοχημικός πράκτορας της Ρωσίας.



28/1/2022

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window / Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο

Η ζωή μιας πληγωμένης καλλιτέχνιδας ανατρέπεται όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος… ή μήπως όχι;



Πηγή: watchandchill.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ