UNIC Music Vibes: Η fun πλευρά της φοιτητικής ζωής

Γιατί φοιτητική ζωή χωρίς πάρτι, διασκέδαση και νέες γνωριμίες δεν γίνεται!

Article featured image
Article featured image


Η φοιτητική ζωή είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφους περιόδους στην ενήλικη ζωή κάθε ανθρώπου. Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, εκτός από όμορφη είναι και μια περίοδος γεμάτη νέες και πολλές φορές πρωτόγνωρες προκλήσεις. Μια περίοδος που χαρακτηρίζεται, σε μεγάλο βαθμό, από διάβασμα, άγχος και ανασφάλεια, καθώς ο φοιτητής καλείται -ίσως για πρώτη φορά- να αναλογιστεί τις επιλογές του και να λάβει (σημαντικές) αποφάσεις για το μέλλον του.

Στα καλά νέα του αφηγήματος, είναι ότι η φοιτητική ζωή -ευτυχώς για όλους μας- δεν είναι μόνο όλα τα πιο πάνω. Σίγουρα, δεν είναι ένα ατελείωτο πάρτι, αλλά ανάμεσα σε βιβλία, εξετάσεις, σημειώσεις, διαλέξεις, εργασίες πτυχιακές και μεταπτυχιακές, υπάρχουν και οι ξέγνοιαστες στιγμές που «εξοπλίζουν» τους φοιτητές με την απαραίτητη ενέργεια. Και φυσικά είναι αυτές οι στιγμές που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή – ξέρετε, σε εκείνες τις πολύωρες συζητήσεις της πιο ενήλικης ζωής! Άλλωστε, φοιτητική ζωή χωρίς πάρτι, διασκέδαση και πολλές νέες γνωριμίες δεν γίνεται.

062.JPG

124.JPG



Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, λοιπόν, γνωρίζοντας την αξία της δημιουργίας ευχάριστων στιγμών μεταξύ των φοιτητών και αναγνωρίζοντας ότι η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο μαθήματα και διάβασμα, διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά το επιτυχημένο UNIC Music Vibes. Μετά από δύο χρόνια απουσίας της εκδήλωσης, επανέφερε το πάρτι που όλοι οι φοιτητές αγαπούν και περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο.

Το UNIC Music Vibes πραγματοποιήθηκε στην πανεπιστημιούπολη UNIC City, η οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για να μπορεί να φιλοξενήσει ένα τέτοιο μεγάλο πάρτι, αλλά και να προσφέρει ευκαιρίες επιμέρους ψυχαγωγίας καθώς διαθέτει εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

002.JPG

014.JPG

030.JPG



Το φετινό όμως πάρτι ήταν άκρως ανανεωμένο, εκσυγχρονισμό και πρωτότυπο. Κατά τη διάρκεια του πάρτι πραγματοποιήθηκε ζωντανή μετάδοση στο metaverse, όπου χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να χορέψουν με τα avatar τους στους ρυθμούς που χόρευαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ενέργεια αυτή έγινε με αφορμή την έναρξη του δωρεάν, διαδικτυακού πανεπιστημιακού μαθήματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας «Introduction to NFTs and the Metaverse», που αποτελεί το πρώτο στον κόσμο πανεπιστημιακό μάθημα, και θα διδάσκεται αποκλειστικά πάνω στο Blοckchain και μέσα στο metaverse. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μάθημα έχουν ήδη εγγραφεί περίπου 16,000 φοιτητές, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν και στο UNIC Music Vibes της περασμένης Τρίτης!

Η ευχάριστη διάθεση που επικράτησε στο μουσικό event είναι εμφανής και μέσα από το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης:

041.JPG

035.JPG

045.JPG

055.JPG

066.JPG

074.JPG

106.JPG

180.JPG

130.JPG

076.JPG

153.JPG

132.JPG

185.JPG

145.JPG

137.JPG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ