Το Σάββατο κάνει πρεμιέρα το 12o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Το αγαπημένο Φεστιβάλ επανέρχεται αισιόδοξα και δυναμικά για 12η χρονιά στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, από τις 8 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου.

Article featured image
Article featured image


Μετά από δύο χρόνια με περιορισμούς στον αριθμό θεατών και προσκεκλημένων, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επανέρχεται αισιόδοξα και δυναμικά με τη δωδέκατη έκδοσή του. Η φεστιβαλική εβδομάδα ξεκινά αυτό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει ένα οπτικοαουστικό θέαμα, το οποίο έχει δημιουργήσει ειδικά για το Φεστιβάλ ο συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής και digital artist, Παντελής Διαμαντίδης.

Αμέσως μετά, ακολουθούν οι πρώτες προβολές του διαγωνιστικού τμήματος, με ταινίες της εγχώριας και διεθνούς παραγωγής. Καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαρία να παρακολουθήσει συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πέντε πρωτότυπες θεματικές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν παράλληλα με το κυρίως διαγωνιστικό του πρόγραμμα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: https://www.isffc.com.cy/home



Οι προβολές είναι για άτομα άνω των 18 ετών.

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η εξασφάλιση θέσεων εκ των προτέρων. ​

*Για το Παράλληλο Πρόγραμμα Προβολών δεν είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων*

Για εισιτήρια και πληροφορίες: https://rialto.interticket.com/program/international-short-film-festival-cyprus-2022-2661

Ταμείο Θεάτρου Ριάλτο:

Δευτέρα - Παρασκευή, 10.00 - 15.00

77777745

ISFFC%2022%20poster.jpg



Διοργανωτές:
Το φεστιβάλ αποτελεί θεσμό του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Πολιτιστικές Υπηρεσίες) και πραγματοποιείται από το Θέατρο Ριάλτο.

Πληροφορίες: Θέατρο Ριάλτο 77 77 77 45

Facebook: @Int’l Short Film Festival of Cyprus

Instagram: isffc_filmfestival

Twitter: #RialtoTheatreCy /#isffc22

www.isffc.com.cy / www.rialto.com.cy


Σε συνεργασία:
Δήμος Λεμεσού

Χορηγός Βραβείου Καλύτερης Φωτογραφίας: Stefilm

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Check in, City

Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro

Χορηγός Φιλοξενίας: Mediterranean Beach Hotel

Στηρίζουν: Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο, ΤΕΠΑΚ, Πανεπιστήμιο Κύπρου (Γραφείο Αποφοίτων), Limassol Today, Εφημερίδα Λεμεσός, Lemesos blog, Kινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού, Limassol Tourism Board, Vestnik, Mitos, Biβλιοτρόπιο, Art Studio 55.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ