Έπρεπε να γίνει 30 χρονών για να αποδεχτεί τη φυσική ομορφιά των μαλλιών της

Η Shannyn έδινε 1000 ευρώ τον χρόνο σε βαφές μαλλιών επειδή της έκαναν μπούλινγκ όσο ήταν έφηβη.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram /@shanpierce

Ανελέητο bullying, επειδή είχε γκρίζα μαλλιά δεχόταν μια κοπέλα, από την ηλικία των 16 ετών, η οποία έφτασε μάλιστα στο σημείο να δίνει κάθε χρόνο 1.000 ευρώ σε βαφές στα κομμωτήρια.

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, η 34χρονη πλέον Shannyn Pierce πέρασε δύσκολα μαθητικά χρόνια, λόγω της εμφάνισης της.

Στο γυμνάσιο παρατήρησε τις πρώτες γκρι τρίχες και σε ηλικία 16 ετών, είχε χάσει το μελαχρινό χρώμα της, κάτι που υποστηρίζει ότι οφείλεται στα γονίδια της, αφού το ίδιο αντιμετώπισαν κι άλλα άτομα της οικογένειας της.



Έδινε 1.000 τον χρόνο σε βαφές στα κομμωτήρια

Έτσι, τα υπόλοιπα παιδιά ξεκίνησαν να την αποφεύγουν και να γελούν μαζί της, ενώ την αποκαλούσαν «μεγάλη», «γριά» και ότι «παραμελεί τον εαυτό της».

Για 15 χρόνια λοιπόν, επισκέπτονταν κάθε μήνα το κομμωτήριο και έδινε ετησίως μόνο 1.000 ευρώ σε βαφές μαλλιών, χωρίς να υπολογίζονται άλλα ή και παρόμοια έξοδα.



Παρόλα αυτά, μεγαλώνοντας και μόλις έφτασε 30 ετών, αποφάσισε να αποδεχτεί τη φυσική ομορφιά της και να σταματήσει να κρύβει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

«Είναι ειλικρινά το καλύτερο χρώμα μαλλιών που είχα στη ζωή μου. Δεν έχω λάβει ποτέ περισσότερα κομπλιμέντα για τα μαλλιά μου από ότι τώρα», είπε χαρακτηριστικά.



Μάλιστα, για αυτή την απόφαση ευχαριστεί τον σύζυγο της που τη στήριξε, αλλά και τα παιδιά της, ενώ ένα από αυτά θέλει να αποκτήσει το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτή.

Παρόλα αυτά, η Shannyn έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις στα social media, αφού ορισμένοι σημειώνουν ότι παραμελεί τον εαυτό της και ότι πρέπει αναγκαστικά να ακολουθεί πρότυπα ομορφιάς.



Η ίδια όμως τονίζει ότι «για μένα, δεν έχει σημασία τι ηλικία έχεις ή ποια είναι η νοοτροπία σου. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το να αγκαλιάσεις τον αληθινό σου εαυτό, τότε έχεις ξεπεράσει τα όρια που δεν μπορούν να κάνουν πολλές γυναίκες στη σημερινή κοινωνία και αυτό είναι σαν υπερδύναμη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ