Το «Maestro» ανέβηκε σήμερα στο κυπριακό Netflix και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που ανεβαίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Article featured image
Article featured image


Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ανέβηκε στο ελληνικό και κυπριακό Netflix σήμερα και είναι διαθέσιμα και τα 9 της επεισόδια για streaming.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που ανεβαίνει στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Παρόλο που η σειρά είναι διαθέσιμη από σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα, το παγκόσμιο κοινό θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει στις αρχές του 2023, ενώ ο τίτλος της θα έχει μια μικρή διαφορά.

maestro-netflix-screenshot_city.jpg



Στα αγγλικά θα ονομάζεται «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η σειρά είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών, καθώς περιλαμβάνει βία, υβριστική γλώσσα, ουσίες και σεξουαλική βία.

Τέλος, ως προς τα είδη της, η σειρά έχει προστεθεί στις κατηγορίες: Ελληνική, Μυστηρίου, Εγκλήματος, Ρομαντικό δράμα, Δράμα, ενώ χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, ως συναισθηματική.



Η πλοκή της σειράς

Ο Ορέστης Εμμανουήλ, δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει στους ειδυλλιακούς Παξούς για να αναλάβει το τοπικό φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, γνωρίζει την Κλέλια, μια 19χρόνη φιλόδοξη κοπέλα που θέλει να σπουδάσει μουσική στην Αθήνα. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.


Η 2η σεζόν

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του «Maestro» θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και στη συνέχεια, στο ελληνικό κανάλι Mega. Αν και ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε πρώτα στο κανάλι και στη συνέχεια, προστέθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα, αυτή τη φορά η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές αλλάζει τα γεγονότα.

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» πως τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Η πλοκή της σειράς
Η πλοκή της σειράς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ