Παραμυθένια Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα

H Μαρίνα Λεμεσού φωταγωγήθηκε δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό!

Article featured image
Article featured image

Η Μαρίνα Λεμεσού σήμανε την έναρξη των Χριστουγέννων για τη φετινή χρονιά, πραγματοποιώντας μία παραμυθένια φωταγώγηση που μάγεψε τους χιλιάδες επισκέπτες που ήταν εκεί! Το ανανεωμένο, φαντασμαγορικό, χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων, το οποίο κοσμεί την πλατεία της Μαρίνας, και τα χιλιάδες φωτεινά λαμπάκια που στολίζουν κάθε γωνιά του Έργου, έχουν φωταγωγηθεί δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις με τους αγαπημένους τους.

Christmas on the sea_2022_1.JPG

Christmas on the sea_2022_3.JPG



Η χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Έργου αποτελεί θεσμό για την πόλη της Λεμεσού, όπου μετά από δύο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας, επέστρεψε φέτος πιο λαμπερή και μαγική από ποτέ. Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση της φωταγώγησης έδωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, ενώ νιφάδες χιονιού από ειδικά εφέ δημιούργησαν ένα ονειρικό σκηνικό.

Στην παρουσία χιλιάδων επισκεπτών που κατέκλισαν την Πλατεία της Μαρίνας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό που διοργανώνουμε την αποψινή εκδήλωση μετά από δύο χρόνια. Μας χαροποιεί και ταυτόχρονα μας συγκινεί η τόση μεγάλη προσέλευση του κόσμου απόψε. Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο πάνω από όλα υγεία και Καλές Γιορτές!».

Christmas on the sea_2022_2.JPG



Στo πλαίσιo του μαγευτικού σκηνικού που στήθηκε για τη βραδιά αυτή, ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά από το κέντρο τεχνών Aphi Creative Space, μια μοναδική χορευτική παράσταση από τη σχολή χορού The Ballet House by Marina Paraskeva, γιορτινά κάλαντα και χριστουγενιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Όμιλου Διάσταση και το μουσικό ωδείο Eliconas School of Music, καθώς και ζωντανή μουσική με τη Χριστίνα Αβερκίου και την μπάντα της, παρέσυραν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων δημιουργώντας την απόλυτη εορταστική ατμόσφαιρα.

Christmas on the sea_2022_6.JPG



Από την εκδήλωση δεν έλειπε, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με μια εκθαμβωτική παρέλαση διέσχισε τη Μαρίνα Λεμεσού μοιράζοντας δώρα και αγάπη σε όλους, ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του σε ένα Χριστουγενιάτικο σκηνικό που στήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να στηρίξουν τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising αγοράζοντας κάστανα, ζεστό κρασί, γλυκά και διάφορες άλλες λιχουδιές, αξεσουάρ και χειροποίητα προϊόντα από τη χριστουγενιάτικη αγορά της Μαρίνας.

Christmas on the sea_2022_5.JPG

Christmas on the sea_2022_7.JPG



Τα παραμυθένια “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου, με καθημερινή χριστουγεννιάτική αγορά και διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina, ή επικοινωνήστε στο +357 25 020 020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ