Σε αυτό το βιντεοπαιχνίδι παίζεις ως ο Ιησούς Χριστός, και ναι, μπορείς να μετατρέψεις το νερό σε κρασί

Καλείσαι επίσης να αποφύγεις πύρινες σφαίρες που σου ρίχνει ο Σατανάς στην έρημο.

Article featured image
Article featured image


Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι με τον τίτλο «I am Jesus Christ» επιτρέπει στους παίκτες να μπουν στον ρόλο του Ιησού Χριστού και να αλληλεπιδράσουν με καταστάσεις και χαρακτήρες από την Καινή Διαθήκη.

Ο πρόλογος του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ήδη για PC, δωρεάν, ούτως ώστε οι παίκτες να πάρουν μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, παίζοντας ως ο Ιησούς στον πρόλογο, μπορείς να συνομιλήσεις με τη μητέρα σου, την Μαρία, να προσεγγίσεις δύο μελλοντικούς αποστόλους και να τους ενθαρρύνεις να γίνουν «αλιείς ανθρώπων» και να πραγματοποιήσεις το πρώτο σου θαύμα – να μετατρέψεις το κρασί σε νερό.



Οι παίκτες θα μάθουν επίσης να αποκρούουν τις πύρινες σφαίρες που τους εκσφενδονίζει ο Σατανάς στην έρημο.



Στην τελική έκδοση αναμένεται να δούμε περισσότερα από 30 διαφορετικά θαύματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023.



Πρόκειται να προσφέρει στους παίκτες μια σειρά από δυνάμεις του Ιησού, τις οποίες θα πρέπει να ξεκλειδώσουν. Μια από αυτές θα είναι το περπάτημα στο νερό (30 δευτερόλεπτα κάθε φορά) και το πέταγμα ενός περιστεριού στον αέρα για να καθοδηγήσει τον παίκτη στην επόμενη αποστολή του. Θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές εκδοχές γεγονότων όπως ο Μυστικός Δείπνος.



Ο επικεφαλής προγραμματιστής του «I Am Jesus Christ», ο Πολωνός Maksym Vysochanskiy δηλώνει στο Axios: Οι παίκτες «επισκέπτονται εικονικά τα μέρη όπου περπάτησε ο Ιησούς Χριστός». Κατά τον ίδιο, οι αναγνώστες της Βίβλου ή οι άνθρωποι που παρακολουθούν μια ταινία για τον Ιησού υιοθετούν έναν παθητικό ρόλο, ενώ οι παίκτες του νέου παιχνιδιού θα αναλάβουν ενεργό ρόλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ