Δεκάδες κοτσύφια πέθαναν μυστηριωδώς καθώς πετούσαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Έπεσαν ταυτόχρονα από τον ουρανό και δεν σηκώθηκαν ποτέ.

Εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από La Policía Seccional de Álvaro

Περίπου εκατό κιτρινοκέφαλα κοτσύφια φαίνεται πως πέθαναν μέσα σε μια στιγμή στην πολιτεία Chihuahua του Μεξικό. Μια κάμερα ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψε τη στιγμή που τα πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στον δρόμο και τα πεζοδρόμια της πόλης Κουαουτέμοκ χωρίς προφανή λόγο.

Οι αρχές του Alvaro Obregon διερευνούν ακόμη αυτό το αλλόκοτο περιστατικό, για το οποίο μόνο θεωρίες υπάρχουν μέχρι στιγμής.

birds-mexico-1_city.jpg
Φωτογραφία: La Policía Seccional de ÁlvaroΤο βίντεο από το το πρωί της 7ης Φεβρουαρίου που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ημέρες, δείχνει ένα σμήνος πουλιών να πέφτει απότομα από τον ουρανό, με δεκάδες από τα κοτσύφια να καταλήγουν νεκρά, ενώ άλλα συνεχίζουν την πτήση τους.

birds-mexico-2_city.jpg
Φωτογραφία: La Policía Seccional de ÁlvaroΤα κοτσύφια είχαν μεταναστεύσει από τον βόρειο Καναδά στο Μεξικό για να ξεχειμωνιάσουν και οι θεωρίες που παρουσιάζονται ως οι πιο πιθανές αυτήν τη στιγμή είναι το ηλεκτροσόκ και η έκλυση τοξικών αερίων. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο τόσα πολλά πουλιά.


Η στιγμή που το σμήνος πουλιών πέφτει από τον ουρανό:Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ