Το Instagram εισάγει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό στα story του

Εντάσσει και ένα τρίτο κουμπί στην οθόνη, το οποίο θέλει να βοηθήσει στο «καθάρισμα» του inbox.

Article featured image
Article featured image


Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, μάς ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, στις 14 Φεβρουαρίου, πως ένα νέο χαρακτηριστικό εισάγεται στα stories της πλατφόρμας.

Μέχρι τώρα τα κουμπιά που υπήρχαν στην οθόνη του κάθε story ήταν (συνήθως) δύο. Με το ένα μπορούσες να απαντήσεις στον χρήστη μέσω του story του στέλνοντάς του μήνυμα και το άλλο ήταν «η σαΐτα», μέσω της οποίας μπορείς να στείλεις αυτό το story σε κάποιον άλλο.

Σύμφωνα με τον Mosseri, θα ενταχθεί ένα κουμπί το οποίο θα βρίσκεται ανάμεσα στα δύο προαναφερόμενα και θα μοιάζει με αυτό του like, που βρίσκεται κάτω από τις αναρτήσεις του Instagram. Με αυτόν τον τρόπο, το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προσπαθεί να «καθαρίσει» λίγο το inbox των χρηστών του, αφού μέχρι τώρα για να αντιδράσεις σε ένα story ουσιαστικά έπρεπε να στείλεις DM στο άτομο που το ανέβασε.

Για να μπορέσει κανείς να δει τα like που έχει μαζέψει το story του, μπορεί απλά να σύρει προς τα πάνω, όπως θα έκανε για να δει ποίοι είδαν τα story του και δίπλα από τα ονόματα που το είδαν θα υπάρχει μια καρδούλα για όποιον έβαλε like.

Σημειώνεται επίσης πως οι ακόλουθοί σας δεν θα μπορούν να δουν πόσα like έχει μαζέψει το story, σε αυτή την πληροφορία θα έχει πρόσβαση μόνο αυτός που το ανέβασε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ