Mavrikios Mavrikiou for beginners

Αύριο αρραβωνιάζεται ο Μαυρίκιος-Μαυρικίου-εσύ-Σούπερσταρ και πρέπει να μάθεις γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό.

Article featured image
Article featured image

Γράφει η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου


Για να ξηγούμαστε, εγώ ετούτον τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που κάνει trending, αμαρτία μου εξομολογουμένη, πριν από την ανακοίνωση του αρραβώνα, που φαίνεται να παίρνει μιντιακές διαστάσεις τύπου Νταϊάνα-Κάρολος-1981, δεν τον ήξερα. Αν αναρωτιέσαι αν ζω σε κάποια απομακρυσμένη βουνοκορφή του Τροόδους, χωρίς ίντερνετ και τηλεόραση, καλά κάνεις, συνέχισε να αναρωτιέσαι.

5678.jpg



Παρ' όλα αυτά, επειδή κι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν τον αφήνει, αναγκάστηκα η έρμη να τον ψάξω λίγο. Μην ξεμείνω με την απορία και μην αφήσω κι άλλους συμπάσχοντες πρωτάρηδες, όσο και η σεξουαλική ζωή του Μαυρίκου Μαυρικίου, όπως ο ίδιος δήλωσε, να διερωτούνται.

456.jpg



Μετά από ένα δεκάλεπτο γκουγκλάρισμα και μια μισάωρη skip-skip-skip θέαση στα ίντερνετς, εντόπισα τα κάτωθι και κοινοποιώ για όλους εμάς τους ανεκδιήγητους beginners του Μαυρίκιου Μαυρικίου:



Καταρχάς ο άνθρωπος ονομάζεται Μαυρίκιος Μαυρικίου. Οπότε δεν χρειάζεται φίλοι beginners να έχετε PhD στην Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία για να αντιληφθείτε ότι πρόκειται για Κύπριο στην καταγωγή. Κύπριο που, όπως ενημερωνόμαστε εμείς οι beginners, κάνει κάποιου είδους καριέρα στην Ελλάδα. Ο 29χρονος δηλώνει ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας αλλά εμείς αυτά δεν τα ξέραμε γιατί, είπαμε, μένουμε σε κάποια βουνοκορφή του Τροόδους χωρίς μίντια. Το γεγονός ότι συνεργάστηκε με Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Χατζή, Νέγκα, Μουζουράκη και δεκάδες άλλους, κάποιοι από εμάς το χάσαμε τόσο όσο τη διαχείριση της πανδημίας η Ευρώπη.

1cf04cc8c0a596efc9253d7f370eb576.jpg



Πριν προχωρήσουμε στα της καριέρας, παραμένουμε στην Κύπρο όπου ενημερωνόμαστε ότι το ευφάνταστο αυτό όνομα, που ταιριάζει γάντι στο επίθετό του, του το χάρισε, φτύνοντάς τον ως νονός του που είναι, ο ΠτΔ της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Σκαλίζοντας μάλιστα τις συνεντεύξεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου (για σκοπούς αισθητικής θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ονοματεπώνυμο), μαθαίνουμε ότι ο πατέρας του υπήρξε ένας πολύ στενός συνεργάτης του Νίκου-πριν-γίνει -Νίκαρος στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του καριέρας. Πρόσφατα μάλιστα έγινε θέμα (επειδή 2022, ίντερνετ και yolo), το γεγονός ότι ενημέρωσε το προεδρικό ζεύγος για τον πολυαναμενόμενο αρραβώνα του τον οποίο θα εξετάσουμε πιο κάτω.

1.jpg

3456.jpg



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, για εμάς τους beginners του ζουρνά, έχει λάβει μέρος σε ένα «Dream Show», ένα «X Factor», ένα «Ελλάδα έχει ταλέντο» και ένα «The Voice». Στο τελευταίο πέρασε από τα blind auditions αλλά όχι στα live και, οι καλές οι γλώσσες, λένε πως έχει μία άλφα φωνή ο άνθρωπος αλλά κάτι άλλο του έλειπε για να μεταμορφωθεί σε σούπερσταρ. Σύμφωνα πάντοτε με τις εκάστοτε κριτικές επιτροπές. Τα βιντεάκια που ξεχύνονται διάσπαρτα στα ίντερνετς μαρτυρούν και τη μεταμόρφωση από την εφηβεία στην ενηλικίωση με πολλαπλούς τρόπους.

34567.jpg

mavrikios-mavrikioy-1.jpg



Το μεγάλο μπαμ (sic!) στην «καριέρα» του Μαυρίκιου Μαυρικίου δεν έγινε μέσα από τις συνεργασίες του με τους καλλιτέχνες που προαναφέραμε, ούτε μέσα από θεατρική παραγωγή του που έσπασε τα ταμεία. Περισσότερος ντόρος έγινε όταν έκανε πρόταση στην 22χρονη Ιλάειρα Ζήση, μετά από ολιγόμηνη σχέση. Έπειτα, σε χρόνο dt, το Instagram πήρε τα ηνία για να συνεχιστεί η δουλειά στην τηλεόραση και τα Μέσα.

654.jpg



Στο ενδιάμεσο ανακοίνωσης αρραβώνα και της αυριανής αρραβωνιάρας ημέρας, το πειναλέο κοινό των ίντερνετς και των μεσημεράδικων έμαθε ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκλαψε την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την αγαπημένη του (παραμένει ένα μυστήριο αυτή η πληροφορία), έκανε κούρα ομορφιάς πριν από τον γάμο (μανικιούρ-πεντικιούρ, χρυσές μάσκες ομορφιάς και απολέπιση) και ότι την ημέρα του αρραβώνα του, που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, η νύφη θα χτενιστεί στις 16.00, στην ταβέρνα των πεθερικών του θα ψήνονται αρνιά, τα πυροτεχνήματα θα ριχτούν στις 19.30 και τα αερόστατα με φωτιές θα κάνουν την εμφάνισή τους πέντε λεπτά αργότερα ενώ θα ακολουθήσει το άνοιγμα σαμπάνιας και το κόψιμο τούρτας στις 19.50. Το γεγονός ότι αυτές οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν μάς κάνει να δακρύζουμε ασταμάτητα από συγκίνηση.

567.jpg

Στιγμιότυπο 2022-02-18, 11.55.47 πμ.png



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, εξ όσων δείχνουν τα πράγματα -και σύσσωμο το ελληνόφωνο διαδίκτυο- θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο με την Ιλάειρα Ζήση και θα τα κατέβει με την Ιλάειρα Μαυρικίου. Η νύφη, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πηγές των ελλαδικών μεσημεράδικων, προμηθεύτηκε το νυφικό της από τη χώρα Κύπρο και εικάζουμε πως πρόκειται σύντομα να μάθουμε από πού αφού η γενικότερη μόδα θέλει να κάνεις tag στο instagram σου όλα τα credits του γάμου - από την νυφικού, στον ανθοπώλη και τον φωτιστή.

9876456.jpg



Φίλοι beginners, αύριο instagrammable-yolo-2022-και-τα-μυαλά-στα-κάγκελα αρραβώνας γίνεται και όφειλε κάποιος να σας ενημερώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ