Αγόρασε λαχείο, το ξέχασε και τρεις μήνες μετά ανακάλυψε ότι είναι εκατομμυριούχος

Αν έχετε ξεχασμένα λαχεία, ψάξτε τα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Article featured image
Article featured image


Σχεδόν τρεις μήνες αφότου αγόρασε ένα λαχείο Megabucks, το οποίο στη συνέχεια ξέχασε, ένας άντρας από το Όρεγκον, ο Wilbur Brown είναι πλέον πολυεκατομμυριούχος.⁠

Ο Brown βρισκόταν στο καταφύγιο Moose στο Σπρίνγκφιλντ του Όρεγκον, την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ένας φίλος του αγόρασε ένα λαχείο Megabucks «26 για 25 δολάρια». Όπως του εξήγησε, το εν λόγω λαχείο επέτρεπε στους παίκτες να αγοράσουν 26 συνεχόμενες κληρώσεις για μόλις 25 δολάρια. Ο Brown αποφάσισε και εκείνος, να αγοράσει ένα ίδιο λαχείο, κάτι που του επέτρεπε να έχει πρόσβαση στις κληρώσεις μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2022.

Mετά από μερικές εβδομάδες, όμως ξέχασε το εισιτήριο.

«Μετά τις πρώτες κληρώσεις, φρόντιζα να τσεκάρω το δελτίο μου», είπε ο Brown στη Λοταρία του Όρεγκον. «Ύστερα απλώς ξέχασα και δεν το έλεγξα».

Τον Φεβρουάριο ο Μπράουν βρέθηκε ξανά στο καταφύγιο Moose. Ένας διακομιστής σάρωσε το δελτίο του και έλαβε το μήνυμα «Μεγάλος Νικητής Λοταρίας». Ο Brown και οι φίλοι του συμβουλεύτηκαν το Διαδίκτυο για να καταλάβουν τι ακριβώς σήμαινε αυτό και τότε ανακάλυψαν ότι είχε πετύχει τζακ ποτ 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τυχεροί αριθμοί του Brown ήταν 15, 33, 34, 40, 42 και 47, σύμφωνα με τη Λοταρία του Όρεγκον. Ο ίδιος επέλεξε να μη λάβει μαζεμένα όλα τα χρήματα, αλλά σε βάθος μια 30ετίας. Έτσι, μια επιταγή 200.000 δολαρίων περίπου θα έρχεται να τον βρίσκει κάθε χρόνο μέχρι να πληρωθεί ολόκληρο το έπαθλο.

Όπως ανέφερε η Λοταρία του Όρεγκον στην ιστοσελίδα της, οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζάκποτ ήταν μόλις 1 στις 6.135.756.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ