Μια πρώην Ρωσίδα κατάσκοπος αποκαλύπτει πώς αποπλανούσε ερωτικά τους «στόχους» της

Η Aliia Roza, η οποία ισχυρίζεται ότι διετέλεσε κατάσκοπος της Ρωσίας, αποκαλύπτει πώς εκπαιδευόταν να αποπλανεί και να χειραγωγεί τους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά όπλα, μεταξύ αυτών και την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Article featured image
Article featured image


Η 37χρονη Aliia Roza γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση και εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα ώστε να γίνει μυστική πράκτορας, ούσα μόλις 18 ετών.

Η ζωή της, από τότε κι έπειτα, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο ταινίας. Η ίδια ισχυρίζεται πως συμμετείχε στις πρώτες της αποστολές λίγο μετά τα 20 της χρόνια, κατά τις οποίες στόχος ήταν συμμορίες ναρκωτικών, αλλά και κυκλώματα trafficking. Πλέον, η πρώην κατάσκοπος είναι μητέρα ενός παιδιού και αποκαλύπτει πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της σταδιοδρομίας της.

«Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο», λέει η ίδια.

«Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υποβάθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ», δηλώνει για να συμπληρώσει: «Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».



Διδάχθηκε σεξουαλικές τεχνικές

Η Aliia αποκαλύπτει πως συγκαταλέγονταν στις πολύ λίγες γυναίκες που πέρασαν από ειδική εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιούν την εμφάνισή τους.

Η εκπαίδευση συμπεριελάμβανε, μάλιστα, ειδικά μαθήματα για το πώς να κάνουν μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, με την ίδια να εξηγεί: «Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου».

Για να συνεχίσει: «Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μάς έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;».

«Θα μπορούσες να αποπλανήσεις τον στόχο, αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, σωστά;» λέει η 37χρονη και εξακολουθεί να εξηγεί τις ιδιαίτερες αυτές τεχνικές: «Έπρεπε να κάνεις αυτό το άτομο όχι απλά να είναι καλό μαζί σου, αλλά να σε ονειρευτεί ώστε να σου δώσει τις πληροφορίες που ήθελες, έπρεπε να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Το μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι το 80%», καταλήγει σύμφωνα με τη βρετανική Sun.



Ερωτεύτηκε έναν από τους «στόχους» της

Η ίδια ισχυρίζεται ότι στην κύρια -και τελευταία- της αποστολή, έπρεπε να προσποιηθεί ότι ήταν πόρνη ώστε να πάει σε ένα κλαμπ και να αποπλανήσει τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας που προμήθευε ναρκωτικά στη χώρα. Κατά τη διάρκεια μιας άκρως απόρρητης αποστολής, παραγκωνίστηκε από την έλξη που ένιωθε για έναν από τους στόχους της, τον οποίο κατονομάζει μόνο ως Βλαντιμίρ. Το ζευγάρι συνέχισε να ρισκάρει τη ζωή και την καριέρα του για τον έρωτά του και άρχισε να ζει μαζί μια ζωή γεμάτη έγκλημα, πλούτο και άνεση.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η ιδιότητά της ως κατασκόπου αποκαλύφθηκε από τη συμμορία του Βλαντιμίρ – που, όπως λέει, στη συνέχεια την απήγαγε και τη χτύπησε. «Τα μέλη της συμμορίας του Βλαντιμίρ ανακάλυψαν ότι ήμουν στο στρατό αρκετά σύντομα, πιθανότατα με εντόπισαν», δήλωσε η Aliia. «Με έβαλαν στο αυτοκίνητο, με άφησαν στο δάσος, ήταν τόσο σκοτεινά, και 10 άνδρες άρχισαν να με χτυπούν. Ο Βλαντιμίρ με έσωσε από το να με σκοτώσουν», ισχυρίζεται.

Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο ο Βλάντιμιρ δολοφονήθηκε και η νεαρή κατάσκοπος, ακολουθώντας τις συμβουλές του, εγκατέλειψε τη Ρωσία και αρχικά κατέφυγε στην Τουρκία, προτού φτάσει στην Ευρώπη και αργότερα στην Αμερική.


Οι ισχυρισμοί της δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν

Η Aliia - η οποία έχει καταγωγή από το Καζακστάν - έδειξε στη Sun φωτογραφίες από τις μέρες της εκπαίδευσής της στη στρατιωτική ακαδημία, αλλά δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της ότι ήταν κατάσκοπος.

Παραδέχεται ότι έκτοτε άλλαξε το όνομά της και πέρασε από την κατασκοπεία στη διεύθυνση της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων.

Ισχυρίζεται επίσης, ότι αυτήν τη στιγμή ζει σε μια έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς με τον τωρινό φίλο της - αλλά δεν μπορούσε να συναντηθεί εκεί «για λόγους ασφαλείας λόγω της απειλής της Ρωσίας να την εκδικηθεί».

NINTCHDBPICT000719630483.jpg
Φωτογραφία που παραχώρησε η ίδια στην αμερικανική Sun



«Ο Πούτιν θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του»

Σήμερα, σχολιάζοντας τις δραματικές σκηνές που διαδραματίζονται στην Ουκρανία, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ να σταματήσουν από κοινού τη ρωσική εισβολή.

«Η στρατηγική του Πούτιν είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του αυτό. Πίστευε όμως ότι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον ρωσικό στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε ότι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου», επεσήμανε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ