Η Αγγλία αγωνίστηκε χωρίς ονόματα στις φανέλες για καλό σκοπό

Ένας σκοπός που συγκινεί.

Article featured image
Article featured image

Οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας αγωνίστηκαν με φανέλες χωρίς τα ονόματά τους στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην Ελβετία για να τιμήσουν και να βοηθήσουν οικονομικά τους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια.

Τα «τρία λιοντάρια» δεν έβγαλαν το καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δοκιμάζει αρκετά νέα πρόσωπα.

Οι παίκτες της Αγγλίας αγωνίστηκαν με μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα. Οι φανέλες των παικτών δεν ανέγραφαν τα ονόματά τους όχι όμως από λάθος. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να φέρουν στη δημοσιότητα το νόσο από την  οποία πάσχουν περισσότεροι από 900.000 άνθρωποι, αυτό της άνοιας, που πολλές φορές εμποδίζει τον ασθενή από το να θυμηθει πολύτιμες αναμνήσεις, όπως τα ονόματα των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Οι αθλητές ήθελαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ενώ οι εμφανίσεις θα δημοπρατηθούν και τα κέρδη θα πάνε εξ ολοκλήρου στο κοινότητα ανθρώπων με Αλτσχάιμερ.



Με πληροφορίες από england365.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ