Ένας 42χρονος εισέβαλε με καραμπίνα μέσα στο κατάστημα της 41χρονης πρώην συντρόφου του και την πυροβόλησε, ενώ στη στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.
Το συμβάν έλαβε χώρα χθες Τετάρτη, 2/3/22, στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ. Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αργά το βράδυ άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άντρας μπήκε στο μαγαζί της πρώην συντρόφου του στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όλο το επεισόδιο εκτυλίχτηκε μπροστά στην 20χρονη κόρη της γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε από τα πυρά. Η νεαρή που επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της.