Η πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση του Κωνσταντίνου Ορφανού

Στα 25 του έχει ήδη μια σύντομη, αλλά επιτυχημένη πορεία στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της διαφήμισης, εμπειρία στην κατασκευή κήπων, ενώ εδώ και λίγο καιρό είναι ιδιοκτήτης ενός πολύ ιδιαίτερου χώρου που βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Article featured image
Article featured image

Γράφει ο Α.Κ

Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που τολμούν να βγουν από τη ζώνη ασφάλειάς τους και να ρισκάρουν σε κάτι αβέβαιο, που όμως αγαπούν. Μεγαλώνοντας σε μία χώρα που από την καταστροφή και την ανέχεια εξ αιτίας ενός πολέμου, βρέθηκε να ζει πλουσιοπάροχα με δανεικά και «σίγουρες» δουλειές, το να γυρίζεις την πλάτη στο σύνηθες και το γνωστό, είναι από μόνο του δύσκολο. Όταν μάλιστα αποφασίζεις να ρισκάρεις για να δημιουργήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου, χωρίς ιδιαίτερες εξασφαλίσεις για την επιτυχία του, τότε τα πράγματα θεωρητικά είναι ακόμη πιο ζόρικα.

Ο Κωνσταντίνος από την άλλη θεωρεί πως στη ζωή οφείλεις να ανατρέπεις συνεχώς τον ίδιο σου τον εαυτό και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έρχονται στο δρόμο σου με ευκολία. Βαθιά συνεσταλμένος, χρειάστηκε καιρός μέχρι να δεχτεί να μιλήσουμε για τη δική του περίπτωση. Όταν επιτέλους το αποφάσισε, το μόνο πράγμα που ζήτησε ήταν η κουβέντα μας να γίνει στο δικό του χώρο, ανάμεσα στα φυτά και τα φρέσκα λουλούδια.

Διαβάστε την ιστορία του Κωνσταντίνου στο CHECK IN CYPRUS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ