Η Άννα φτιάχνει τα πιο alternative αξεσουάρ

Η νέα συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας, Άννας Κουμούσιη, μάς ταξιδεύει σε μαγικά μονοπάτια με οδηγούς συγκεκριμένα σύμβολα και ζώα.

Article featured image
Article featured image


Ζώντας σε μια εποχή τόσο «μουντή», όλες οι δημιουργίες που φέρνουν λίγο φως, χρώμα και ένταση στη ζωή μας είναι πάντα καλοδεχούμενες. Ειδικά όταν αυτές προέρχονται από ταλαντούχους ανθρώπους του τόπου μας, υπάρχει ένας επιπλέον λόγους να στολίσουμε με αυτές τον λαιμό, τα αυτιά και τα χέρια μας!

AK_SS2022_SQ_05.jpg



Η νέα συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας, Άννας Κουμούσιη, με αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 υπόσχεται λοιπόν, να μας ταξιδέψει σε μαγικά μονοπάτια με οδηγούς συγκεκριμένα σύμβολα και ζώα.

Ο ελέφαντας ως σύμβολο της μεγαλοπρέπειας και της δύναμης, η καμηλοπάρδαλη ως σύμβολο της διαίσθησης και της κομψότητας, τα πουλιά είναι η ελπίδα και η σοφία, ενώ τα αστέρια μάς δείχνουν τον δρόμο.

AK_SS2022_SQ_02.jpg

AK_SS2022_SQ_04.jpg



Τα απόλυτα σύμβολα του καλοκαιριού είναι τα πολύ ζωντανά χρώματα στα φρούτα και τα λαχανικά που χρησιμοποίησε σε αξεσουάρ, με πολύ πιο παιχνιδιάρικο ύφος!

AK_SS2022_SQ_01.jpg

AK_SS2022_SQ_06.jpg



Ταξιδέψτε με την Άννα Κουμούσιη στο www.annakoumoushi.com και καλή νέα σεζόν γεμάτη χρώματα. Τα έχουμε, άλλωστε, πολλή ανάγκη!

κοσμήματα άνν.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ