Επιτέλους, επιστρέφει!

Δύο χρόνια και κάτι μετά (στις 25 Σεπτεμβρίου).

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: 01/06/2019 Pride Day of the 6th Pride in Cyprus!/ Photographer: Antigone Michael


Όπως μας ενημέρωσε, πριν από λίγο, η Accept Κύπρου μέσω της σελίδας της στο Facebook, η Πορεία Υπερηφάνειας 2022 επιστρέφει μετά από δύο χρόνια, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, για να γεμίσει την πόλη της Λευκωσίας (και τις καρδιές μας) με πολύ χρώμα!


Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου επιτέλους επιστρέφει! Μετά από δύo χρόνια απουσίας, η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου (το 8ο Cyprus Pride), έρχεται να γεμίσει την πόλη της Λευκωσίας με χρώμα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!

Κράτα την ημερομηνία γιατί θέλουμε να έρθεις να περπατήσεις μαζί μας

Χρειαζόμαστε να επανεκκινήσουμε την πρόοδο για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ στην Κύπρο και να υπενθυμίσουμε στην κυπριακή κοινωνία και στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ότι είμαστε εδώ και εξακολουθούμε να απαιτούμε ενεργά σεβασμό για κάθε Λεσβία, Γκέι, Αμφιφυλόφιλο, Τρανς, Ίντερσεξ, Κουήρ και μη συμμορφούμενο μέλος της πολύχρωμης κοινότητάς μας!

Καλούμε όλη την κοινότητα και τους ΛΟΑΤΚΙ+ Συμμάχους μας που θέλουν να συμμετάσχουν στην Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2022 να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να μας πουν πώς η ομάδα σας, το σχολείο σας, το πανεπιστήμιο σας, ο οργανισμός σας, η εταιρεία σας, το κόμμα σας ή απλά εσείς θα θέλατε να κάνετε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου μια ακόμα πιο ξεχωριστή μέρα! Στείλτε μας όλες τις ιδέες για συνεργασία σε info@accept.cy.

Αναμένετε σύντομα το call μας για τις προτάσεις σας για το φετινό σλόγκαν της πορείας!

ΠΕΡΠΑΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ! Η ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 2022 ΕΡΧΕΤΑΙ!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ